Досега сме гледали Камерън Диас и Джейми Фокс заедно на

...
Досега сме гледали Камерън Диас и Джейми Фокс заедно на
Коментари Харесай

Камерън Диас и Джейми Фокс са перфектния тандем тайни агенти в Back in Action

Досега сме гледали Камерън Диас и Джейми Фокс дружно на екран в два кино лентата. Първият е спортната драма " Всяка една неделя " от 1999 година, а 15 години по-късно те се събират още веднъж за фамилния мюзикъл " Ани ".

 Камерън Диас, Джейми Фокс, Back in Action и новината за завръщането на актрисата към киното
Камерън Диас се завръща

Пенсията не е за всеки

2014 година обаче е и годината, в която актрисата взема решение да се оттегли от киното. Оттогава до момента тя стана и публицист с две издадени книги, както и бизнесмен с няколко бизнеса. И макар че изглеждаше като че ли  изцяло е загърбила актьорството, преди съвсем две години стана ясно, че е решила да се завърне към корените си.

Оказва се, че за присъединяване ѝ в идния ѝ филм " виновникът " е точно сътрудника ѝ, с който са си и близки другари отвън снимачната площадка.

" Умолявах я да се съгласи да играе с мен още веднъж. Всички знаем, че има нещо в нея ", издава артистът по време на показване на кино лентата им Back in Action в Ню Йорк.

На събитието е участвала и, която пък е споделила, че не е могла да има по-добър сътрудник, както на екрана, по този начин и отвън него.

Е, въпреки действително да не са сътрудници в сантименталния смисъл на думата, двамата артисти в действителност се събират още веднъж на снимачната площадка за Back in Action.

По време на представянето на кино лентата на Netflix`s Upfront presentation са били показани първи фрагменти от него. На тях виждаме най-вече  и  в функциите им, без да се издава доста за сюжета. Въпреки това обаче към този момент е ясно, че премиерната дата е 15 ноември.

Засега знаем, че филмът е шпионска комедия, в която героите на актьорите - Емили и Мат, са някогашни сътрудници на Централно разузнавателно управление на САЩ, които са принудени да се завърнат към работата си, защото самоличностите им са разкрити и би трябвало да схванат кой стои зад това.

Режисьор е Сет Гордън, а актьорският състав е допълнен от Глен Клоуз, Кайл Чандлър, Андрю Скот и Джейми Деметриу, написа Screen Rant.
 Камерън Диас и Киану Рийвс във кино лентата на Джона Хил Outcome
Второто завръщане на Камерън Диас

Ето къде ще я гледаме

Back in Action е от 15 ноември в Netflix
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР