Bitcoin успя да прогресира до $36,600, което е много добра

...
Bitcoin успя да прогресира до $36,600, което е много добра
Коментари Харесай

Твърде късно ли е да закупя Bitcoin? Тези две алтернативи на Bitcoin може да се окажат най-добрия избор.

Bitcoin съумя да прогресира до $36,600, което е доста добра вест за вложителите. Поне за тези, които се включиха рано. Истината обаче е, че както Bitcoin, по този начин и главните алткойни като Ethereum, BNB и Solana към този момент прогресираха с много. 

Със сигурност можем да чакаме още по-голямо повишаване в тяхната цена, само че в случай че нямате $100,000 и повече за инвестиция, то мъчно ще можете да генерирате над 20-25% облага, която да си заслужава.

Но не по този начин седят нещата с някои други възможности на Bitcoin, които ще видите през днешния ден – Bitcoin ETF и Meme Kombat . И двете имат друга идея, тъй че можете да изберете идната си инвестиция по отношение на желанията си.

Bitcoin ETF – най-хубавият токен, който може да закупите сега

Bitcoin ETF токенът се oчертава като един от най-перспективните активи в бранша сега. BlackRock, Grayscale и други огромни имена чакат спот пазари на Bitcoin. Това отваря порти за обилни вложения, които търсят достъп до Bitcoin пазара, предлагайки опция за търговия с висока ликвидност и капацитет за потребление на ливъридж. Именно в поддръжка на това придвижване, $BTCETF се пробва да завоюва и доста почитатели.

С начална цена от единствено $0.005, Bitcoin ETF показва опция за ранно нахлуване, което може да докара до забележителна рентабилност, изключително с нарастването на цената с 36% до десетия стадий на предпродажбата. Такава стъпаловидна конструкция на ценообразуването подтиква вложителите да вземат участие през цялото време, очаквайки нарастване на цената на тяхната инвестиция.

Освен това, стейкинг премиите, които надвишават 1,800%, оферират още един източник на въздържан приход от криптовалути , увеличавайки привлекателността на токена за дълготрайно задържане.

Ето някои постоянно задавани въпроси от вложителите:

  • Какъв е капацитетът пред Bitcoin ETF? – много забележителен, в случай че проектите на огромните хеджфондове се осъществен. Някои анализатори чакат скок на цената до $0.05, или 10Х повече от това, което ще бъде вложено сега.
  • Bitcoin ETF обвързван ли е със спот пазари на Биткойн? – не, това е умозрителен токен, който следи придвижването. Не е обвързван с BlackRock и огромните “риби ”. Той е основан за елементарни вложители, за разлика от хеджфондовете.
  • Търгува ли се Bitcoin ETF на крипто тържищата? – не, не се търгува сега. Именно по тази причина и вложителите могат да го закупят на най-ниска цена непосредствено от уеб страницата.

Meme Kombat – меме монета, която притегля голям интерес в Азия

Meme Kombat се трансформира в извънредно интесна криптовалута, която разрушава азиатските пазари. Събра над $1.3 милиона досега, като цената е $0.183. Концепцията на платформата ще е обвързвана с меме герои, които ще могат да излизат във виртуални борби, а играчите ще могат да залагат на крайния успехите.

Разбира се, премиите ще се изплащат в токени $MK, като също така ще има и шампионати, с цел да можете да се състезавате и с други играчи. Цели 30% от общия брой токени са отредени за стейкинг, а стейкинг пулът е заключен на 112% награди, като не пада – това е огромно изключение на фона на доста други криптовалути.

Ако търсите метод да се сдобиете с безвъзмездни токени, които в следствие да продадете на висока цена, то меме криптовалутата Meme Kombat сигурно е преференциална опция на Bitcoin.

Ето някои постоянно задавани въпроси от вложителите:

  • Може ли Meme Kombat да стигне $1? – това е една от дребното криптовалути с меме темперамент, която действително може да стигне $1.
  • Стейкинг премиите ще се трансформират ли? – от началото на ICO-то до момента стейкинг премиите не са падали от 112%.
  • Има ли изгода от $MK токена? – безусловно. Той ще се употребява в първата платформа за меме стейкинг в света, което ще увеличи интереса и цената на токена, в случай че се осъществят проектите на екипа.

Заключение

Bitcoin се показва ужасно досега, като покачва цената си непрекъснато. Въпреки това, стартира да се основава чувството, че топ 10 на крипто пазара се състои от монети, които са част от капиталовия портфейл на крупните вложители. Затова, в случай че желаете да се задачите в нещо по-интересно, то Bitcoin ETF и Meme Kombat могат да бъдат ужасно решение.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР