Британците са предупредени за предстоящи гръмотевични бури, които могат да

...
Британците са предупредени за предстоящи гръмотевични бури, които могат да
Коментари Харесай

Британците са изправени пред тридневни предупреждения за гръмотевични бури с „опасност за живота“, тъй като Met Office прогнозира метеорологичен хаос

Британците са предизвестени за идни гръмотевични стихии, които могат да донесат „ заплаха за живота “ през идващите дни, защото слънчевото греене през уикенда се заменя с дъжд.

Температурите се покачиха в събота, като някои места бяха благословени с условия от 24C, защото хората се възползваха оптимално от това, че бяха на открито. Някои места в страната през днешния ден обаче нямат шанс, защото големи елементи от нацията са под жълто предизвестие за гръмотевични стихии. Първоначално оповестени през вчерашния ден от Met Office, предизвестията бяха редактирани, като някои елементи от Южна и Югозападна Англия и Уелс бяха отстранени. Те не престават и на следващия ден, а в Северна Ирландия и във вторник.

Днешното предизвестие гласи: „ В ранния неделен следобяд е евентуално да избухнат проливни дъждове и гръмотевични стихии в южната и западната част на този регион, като се придвижват устойчиво на север, до момента в който нарастват в по-големи региони със мощен дъжд, преди да се обясни до късната вечер.

„ На някол...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР