Вчерашният скок на цената на Avalanche (AVAX) до малко под

...
Вчерашният скок на цената на Avalanche (AVAX) до малко под
Коментари Харесай

Прогноза за цената на Avalanche

Вчерашният скок на цената на Avalanche (AVAX) до малко под $36 още веднъж разпали спекулациите за евентуалното постигане на цена от $100. Към момента на писане на публикацията обаче алткойнът се търгува на $33.80 и бележи спад от 6% през последните 24 часа.

Въпреки този вчерашен напредък AVAX към момента е надалеч от предходния си връх при $61.90, доближат през март. Въпреки това няколко основни индикатора допускат опцията за продължение на възходящия подтик. Един подобен знак е Funding Rate, който съставлява цената за поддържане на отворена позиция на пазара на деривати. Понастоящем негативният Funding Rate сочи, че шорт позициите заплащат на лонг позициите, което допуска бичи настроения измежду трейдърите.

Макар че шортовете са нападателни, неналичието на хонорари за техните позиции в комбиниране с повишение на цената демонстрира нападателни покупки от страна на купувачите на спот пазара, което евентуално благоприятства бичата вероятност на AVAX. Ако тази наклонност се резервира, криптовалутата може да се стреми да надвиши $40 в кратковременен проект.

Показателите на показателя на паричните потоци (Money Flow Index – MFI) също означиха покачване, което посочва приток на капитали към Avalanche. Устойчивото повишаване на MFI, съчетано с поддържането на ликвидност от страна на трейдърите в AVAX, може да докара до по-нататъшно повишаване на цената.

Освен това се следи поддръжка на равнище $32.77, което допуска бичи настроения измежду вложителите. Тази наклонност може да докара до ориентиране на AVAX към съпротивата от $60 в средносрочен проект, с капацитет за изтласкване към трицифрени равнища в бъдеще, въпреки и евентуално в границите на няколко месеца, а не седмици.

Данните за открития интерес (OI) от Coinglass демонстрират леко нарастване, което допуска, че трейдърите прибавят повече позиции, с цел да се възползват от ценовите придвижвания, което в допълнение поддържа бичите настроения към AVAX.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР