Бесарабската българка във Фермата“ Лилия ще разчита на подкрепата за

...
Бесарабската българка във Фермата“ Лилия ще разчита на подкрепата за
Коментари Харесай

Фланелката на Данчо Йовчев за късмет във „Фермата“


Бесарабската българка във „ Фермата “ Лилия ще разчита на поддръжката за идния й дуел в неделя с Христина освен на съфермерите си, само че и на олимпийската легенда Данчо Йовчев. Въпреки че той няма да участва тялом на арената, с цел да я напътства и да й стиска палци, спортистът й подари тениска, която да й припомня за него и да й повдига духа. Освен това, младата жена е безапелационна, че дрехата-талисман ще й донесе шанс в дуела.

Лилия разкри, че фланелката с родния трикольор, която получи от огромния спортист, ще я нахъса още повече да се завърне триумфално в неделя и да продължи да се състезава за огромната премия от 100 000 лв.. „ Данчо, няма да се изложа, давам обещание. Задължително ще се върна “, съобщи бесарабката.

Не всички от съфермерите й обаче са уверени в успеха й. Първо, софиянката Христина реши да се спре на нея за собствен конкурент, точно тъй като я счита за по-слаба спрямо останалите дами в стопанството. След избора на Лилия за дуелист, всички се поинтересуваха по какъв начин се усеща и дали е обезпокоена. Това отношение очевидно подразни надарената певица, която зададе въпроса за какво всички толкоз доста се опасяват от Христина. Освен това напомни на песимистите към себе си, че арената е място, където се случват чудеса и нищо не може да бъде изцяло планувано.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР