Местните клонове на ЕНП на Нова демокрация са сред малкото

...
Местните клонове на ЕНП на Нова демокрация са сред малкото
Коментари Харесай

Гръцките умерени консерватори ще спечелят на изборите за ЕС

Местните клонове на ЕНП на Нова народна власт са измежду дребното ръководещи партии в Европейски Съюз, които оглавяват анкетите на изборите за Европейски парламент.

Преди изборите за Европейски Съюз актуалното дясноцентристко държавно управление в Гърция резервира известността си една година след националните избори.

Въпреки това Nea Demokratia на премиера Кириакос Мицотакис, европейският Политическият филиал на Народната партия в Гърция води в социологическите изследвания измежду гръцките жители, съгласно суперанкетата на Euronews. Това идва преди изборите за Европейски Съюз през юни и предвижда, че настоящето дясноцентристко държавно управление ще резервира позицията си

Това е изключение в европейската политика, защото съвсем всички ръководещи политически партии са подготвени да видят загуби, сочат изследванията на публичното мнение отчет.

Умерените консерватори са надалеч пред своите леви и лявоцентристки антагонисти, надлежно от Сириза и ПАСОК, позиционирани на второ и трето място от Superpoll....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР