Бившият министър на околната среда и водите Асен Личев е

...
Бившият министър на околната среда и водите Асен Личев е
Коментари Харесай

Изнудват бивш министър с порно

Бившият министър на околната среда и водите Асен Личев е станал жертва на спам известия. " Хакери “ се декларирали пред него, че го имат сниман по какъв начин гледа порно и в случай че не желае клипчето да се появи в интернет, би трябвало да им преведе 1000 евро.

" Ти да видиш? Нагазих в блатото на електронните закононарушения и на артистизъма на изкуствения разсъдък, управителен от хомосапиенс-изроди! Ако желаете да ме видите СЛЕД ДВА ДНИ в ПОРНОФИЛМА " Дядо мастурбира на хардпорно “(виж позиция 1), апелирам не плащайте по 1000 ЕВРО по сметката на позиция 2! Аз ще пожертвам цялата си РЕПУТАЦИЯ И ЛИЧНИ ДАННИ по позиция 3 единствено и единствено да си погледна мастурбацията от страни и да се усещам порнозвезда НА НАПРЕДНАЛА ВЪЗРАСТ! “, смее се Личев.

Той споделя още, че няма вяра страната да го отбрани.

" Моля, някой в случай че знае по какъв начин да се защитя да ме светне! Мъчи ме и различен въпрос. Ще апелирам правист по авторско право да ме съветва! Как когато аз съм в основната роля някой си ще си разреши да печели на мой тил без да е уредил хонорара ми! Искам когато пусне кино лентата да го СЪДЯ този ИЗНУДВАЧ, както мен ме съдят Facebook и Ютюб когато без да знам съм препостнал клип предпазен от авторското право! “, написа още той.



Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР