БДЖ ще осигури допълнителен нощен влак, който ще пътува през

...
БДЖ ще осигури допълнителен нощен влак, който ще пътува през
Коментари Харесай

Допълнителен нощен влак ще пътува между София и Бургас до края на летния сезон

БДЖ ще обезпечи спомагателен нощен трен , който ще пътува през Подбалканската железопътна линия по маршрут София-Бургас-София , оповестиха от държавната железница.

Композицията ще се движи от 5-ти август до 12-ти септември 2021 година, с цел да може да предложи спомагателна опция за пътуващите да стигнат до Бургас за идните музикални фестивали край морето.

Новият трен ще бъде формиран от три седящи вагона и един кушет вагон . В по-натоварените дни от четвъртък до неделя към композицията ще бъде прибавен и един спален вагон. Влакът ще отпътува от Централна гара София в 23:25 ч. и на процедура ще обезпечи още една комфортна опция за пътешестване до морето в отговор на покачвания интерес към пътуванията през летния сезон. За пътуващите от Бургас за София, спомагателният трен ще потегля от гара Бургас в 22:30 ч.

Пътуващите могат да се осведомят за разписанието на влаковете от електронния справочник на формалната страница на сдружението, от чиновниците на билетните каси и гишетата " Информация ", както и на националния информативен телефон 02/931 11 11.

Билети могат да бъдат закупени онлайн и от билетните каси, и железопътните бюра във всички гари в страната.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР