Областният управител на Монтана Ивайло Антонов спря решение на Общинския

...
Областният управител на Монтана Ивайло Антонов спря решение на Общинския
Коментари Харесай

Областният управител на Монтана спря решението за зелена зона

Областният шеф на Монтана Ивайло Антонов спря решение на Общинския съвет за въвеждане на зелена зона в града , съобщи Българска телеграфна агенция, базирайки се на регионалната администрация.

Със спряното решение зелената зона няма да работи до момента в който прекъсването от регионалния шеф не бъде анулирано от съда или не бъде прегласувано в Общинския съвет .

В града има синя и зелена зона. Синята зона се заплаща по 2 лв. на час, до момента в който зелената - 1 лев за час. В зелена зоната влизат осем паркинга в необятния център.

По думите на Антонов взетото решение няма икономическа аргументация , не е извършено публично разискване и не е в съгласие с организациите на хората с увреждания. Областният шеф акцентира, че избраните места за инвалиди са в края на града, а държавните институции са в центъра му.

Той изясни, че не е помислено и за хората, които не живеят в Монтана, само че работят там и показва, че това значи, че всеки ден хората би трябвало да заплащат по 8 лв.. Той регистрира, че би трябвало да се намерения за буферни паркинги.
 Не работи SMS таксуването за зоните за платено паркиране в Стара Загора и Ямбол
Не работи SMS таксуването за зоните за платено паркиране в Стара Загора и Ямбол

За момента престоят в зоните се таксува с автоматите на място
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР