Отчетено е като комуникационна грешка - това, че анализ и

...
Отчетено е като комуникационна грешка - това, че анализ и
Коментари Харесай

Васил Терзиев си взел поука от новото движение по Патриарха

" Отчетено е като информационна неточност - това, че разбор и работна група не бяха образувани преди реорганизацията на бул. Патриарх Евтимий ". Това кметът на София Васил Терзиев пред публицисти в Столичния общински съвет.

" Взели сме си поучения и всеки един идващ план ще го създадем по друг метод, с цел да няма сюрпризирани и такова напрежение. Разликите ще ги видите през идващите месеци ", увери Терзиев.

От ПП-ДБ-СС предложиха да има работна група и разбор в границите на идващите три месеца по отношение на измененията по булевардите " Патриарх Евтимий " и Витоша и ул. Фритьоф Нансен.

" Когато има разговор и всички седнем на една маса, ще вземем решение. Ние се ангажирахме да създадем група, в която да има представители на жителите, както и специалисти. Всичко е за жителите на София ", безапелационен бе кметът.

Той акцентира, че обединението има за цел да развива велотранспорта, градският превоз, да няма тапи и това по най-минимален метод да визира паркоместата.

" Въпреки всички разтърсвания и някъде обективен яд на хората се веселя, че въпреки всичко авансово ще седнем и ще решим проблемите ", сподели кметът Васил Терзиев.

Той увери обаче, че велоалеите няма риск да бъдат отстранени.

На брифинга кметът Терзиев изясни и че отчета под надпис " Гласувай свободно " има за цел да се разгърне акция, с която да се засилват хората да гласоподават, защото казусът с ниската изборна интензивност е сериозен. Това е институционална информационна акция за поощряване на интензивността за свободно гласоподаване в Столична община и в администрациите. Целта е да се осведомят хората, да вършат личен избор за кого да дадат гласи си на идните избори 2 в 1.

Докладът обаче останал тотално неразбираем, установи Васил Терзиев на обвиняванията от страна на ГЕРБ-СДС че се преследват политически цели.

Председателят на СОС Цветомир Петров също увери, че няма да има политически лозунги в тази акция, тъй като тя не е политическа.

" За нас е значимо хората, които работят в Столична община и в структурите към нея да знаят, че са свободни да създадат правото си на избор и да гласоподават за който желаят. Посланието е към тях ", добави Петров.
 Страстите за придвижването по Патриарха в София не стихват
Страстите за придвижването по Патриарха в София не стихват

Групата на ГЕРБ в общинския съвет прикани за оставката на зам.-кмета по превоз Илиян Павлов
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР