Барселонагейт няма и никога не е съществувал. Бойко Борисов не

...
Барселонагейт няма и никога не е съществувал. Бойко Борисов не
Коментари Харесай

Адвокат Менков пита защо не разпитват тези, които искат оставтака на Гешев, а Борисов

" Барселонагейт няма и в никакъв случай не е съществувал. Бойко Борисов не е имал никакво касателство към този случай. Борисов в никакъв случай не е било разследвано лице по този случай ".

Това съобщи юрист Менко Менков, подзащитник на някогашния министър председател и сегашен водач на ГЕРБ Бойко Борисов пред БиТиВи.

Той изясни, че в Софийската градска прокуратура и във Върховната касационна прокуратура по по този начин нареченото дело " Барселонагейт ".

Адвокат Менков посочи, че Гешев през годините не е споменавал Бойко Борисов за " Барселонагейт ", а чак в този момент е споделил неговото име. Той запита за какво не са разпитани политическите водачи, които желаят оставката на основния прокурор Иван Гешев. По случая не би трябвало да бъде свикан никой, посочи юрист Менко Менков.
 Прокуратурата: Борисов е свикан на разпит по закон
Прокуратурата: Борисов е свикан на разпит по закон

Разпитът на Борисов не бил съгласно " остарели сигнали "

Той уточни, че изненадващото е, че когато Мария Габриел анонсира, че неин правосъден министър би изискал оставката на основния прокурор, не е получила призовка за пояснение. " Борисов е фигурата, без която нищo не може да се случи и е направил най-вече от всички политици за България и българските жители. Това е един политически PR, с който целят да защитят тезите си, с цел да няма държавно управление. Когато играе Марадона или Меси всички желаят да са с него ", разяснява юрист Менко Менков.

Той счита, че Борисов няма да получи обвиняване, тъй като няма касателство по случая.
 ГЕРБ бранят водача си от прокуратурата, а Борисов няма отношение
ГЕРБ бранят водача си от прокуратурата, а Борисов няма отношение

Опит да се осуети съставянето на кабинет и провеждането на правосъдна промяна, съзряха от ГЕРБ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР