Българската гимнастичка Валентина Георгиева беше оперирана, след като скъса кръстни

...
Българската гимнастичка Валентина Георгиева беше оперирана, след като скъса кръстни
Коментари Харесай

Гимнастичката Валентина Георгиева бе оперирана успешно

Българската гимнастичка Валентина Георгиева беше оперирана, откакто скъса кръстни връзки по време на Европейското състезание по спортна гимнастика в Мюнхен, Германия, оповестиха от Българската федерация по гимнастика.

Неприятната контузия се случи по време на финала на прескок, когато при първия си опит Валентина падна неприятно, а ядрено-магнитният резонанс сподели, че с изключение на скъсани кръстни връзки българката е имала и пукната бедрена кост.

По-рано през днешния ден обаче Валентина Георгиева е претърпяла сполучлива хирургическа намеса, осъществена от от доктор Иван Василев и неговият екип в " Спортсклиник Еуровита " в София. Новината бе обявена персонално от треньора на Валентина Филип Янев.

В момента най-хубавата ни гимнастичка е в реанимация. Тя ще остане в лечебното заведение до на следващия ден, а по-късно ще бъде изписана и в продължение на шест седмици ще би трябвало да носи шина.

Д-р Иван Василев е експерт по ортопедия, спортна травматология и артроскопска хирургия. Работи в частната си клиника до Щутгарт, Германия. През 2010 година основава и " Спортсклиник Еуровита " в София, която бързо заема авангардна позиция в лекуването и възобновяване на водещи спортисти в България, както и във внедряването на нови способи на лекуване на ортопедичните болести и спортните контузии.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР