Аз вече успях да се дистанцирам от образа на г-н

...
Аз вече успях да се дистанцирам от образа на г-н
Коментари Харесай

Даниела Дариткова: Имаше много номинации за шеф на ПГ на ГЕРБ, всички бяха достойни

" Аз към този момент съумях да се дистанцирам от облика на господин Цветанов, тъй като заявих, че никога не мога да бъда Цветанов в Народното събрание. Искам да благодаря на премиера за доверието, както и на политическото управление на партията, тъй като номинацията пристигна от тях. Имаше доста номинации, всички бяха еднообразно почтени. Снощи бях осведомена, че ще бъда препоръчана ". Това съобщи Даниела Дариткова пред Би Ти Ви, която заема поста на Цветан Цветанов като началник на парламентарната група на ГЕРБ. Тя изясни, че новината за номинацията е научила и от Бойко Борисов, и от Цветан Цветанов.

" Поканих ги през днешния ден към този момент и още веднъж насочвам покана към тях, тъй като считам, че те също носят отговорност. Те нямат отношение към това, което вълнува хората, а по-скоро има клатушкане към жълтата страна на нещата. Вярно е, че някой път в действителност решенията се прокарват без заяждане, само че пък сътрудниците от време на време са правилен опозиционен фактор ", съобщи Дариткова за продължаващото неявяване на Българска социалистическа партия от пленарна зала.

" Ние в ГЕРБ сме посочили, че постоянно носим отговорност. В политиката отговорност се носи точно посредством оставки. Преодолели сме рецесията и имам вяра, че ще излезем по-стабилни от нея. Още нямам информация кой ще бъде новия министър на правораздаването ", изясни тя. " Всички сътрудници, които бяха забъркани в това координирано деяние, понесоха своите последстия ", добави Дариткова по тематиката за " Апартаментгейт ".

" Готова съм да се разберем с госпожа Нинова, в случай че се постанова, не като мъже, несъмнено ", разяснява новата шефка на ПГ на ГЕРБ.

" Ще направя всичко допустимо да не изоставя пациентите си. Надявам се от петък до вторник да мога да им бъда разполагаем ", сподели Дариткова, която е педиатър в Смолян.

Тя изясни, че там живее в къщата на своя брачен партньор и към момента не си е купила апартамент в София. Когато е в столицата, тя употребява жилище в кв. " Редута ", полагащо се на Народното събрание. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР