Авторът на победния гол за Ботев (Пд) срещу Черно море

...
Авторът на победния гол за Ботев (Пд) срещу Черно море
Коментари Харесай

Вутов: Щастлив към, че с моите голове продължаваме да побеждаваме, Левски не ги коментирам

Авторът на победния гол за Ботев (Пд) против Черно море Антонио Вутов разяснява приключилата среща.

Ето какво сподели той:

" Получи се един тежък мач. Видяхте младите момчета на Черно море се бяха прибрали. Трудно успяхме да победим, само че за наше благополучие си отиваме с победа.

Аз привикнах, втора поредна седмица ми цепят главата, неприятно е, само че това се случва в играта. Винаги има какво да се усъвършенствам.

Щастлив към, че с моите голове продължаваме да побеждаваме. Първите месеци имах проблеми с травми, играех, не играех... Сега с течение на времето сме 12, 13 експерти, другите момчета са юноши. С течение на мачовете влизаме във форма. Щастливи сме.
 Черно море загуби от Ботев (Пловдив) с 0:1
Талантите на Черно море оставиха сърцата си на терена, само че отстъпиха пред Ботев (Пд) в борбата за седмото място

Гол-красавец на Вутов реши всичко в мача

Не ги подреждам красиви, виждам най-важните голове. След време ще върша ранглиста от такива осъществявания. Стремя се да въвеждам голове. Нашето управление е взело всички ограничения, само че всичко може да се случи. Искам да адмирирам тима на Черно море, тъй като с тези млади момчета играха и се показаха добре в мача.

Нямам желания. Важното е да се възстановим. Който и да е би трябвало да се оправим. Видяхте какъв мач се получи. В нашата група любимец са Лудогорец. Всички останали сме на една рогозка. Не желая да разясня, виждам си моя тим. Да радваме нашите почитатели, не мога да разясня Левски ", съобщи Вутов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР