Австрийски бордей си купи втора секс кукла, след като първата

...
Австрийски бордей си купи втора секс кукла, след като първата
Коментари Харесай

Това ли е дъното за жените? Публичен дом купува втора секс кукла, след като първата се скъсала от клиенти, тъй като...

Австрийски коптор си купи втора секс кукла, откакто първата се оказала същински шлагер измежду клиентите, които я предпочитали пред същинските дами. Необичайната история на „ Фани “, секс кука и супер звездата по продажби в бордея Контактхоф във Виена, стана международно известна през юли, написа в. " Дейли Мейл ".   Контактхоф, който дава чартърен секс куклата Фани за 80 евро на час, в този момент разполага и с втора кукла поради огромното търсене на Фани. Оказва се, че Фани е напълно резервирана с дни наред.

Фани е висока 155 сантиметра, тежи три кг, има дълга руса коса и огромни гърди.

Австрийските медии оповестяват, че от ден на ден коптор са решени да последват образеца на Контактхоф и да стартират да заменят същинските девойки със секс кукли.

Петер Ласкарис, който ръководи два бордейя във Виена, съобщи, че макар цената на лускозните секс кукли от Япония, която възлиза на над 7000 евро, този секс култ намира от ден на ден фенове, а обществените домове би трябвало да следват трендовете.

Експерти от секс промишлеността са на мнение, че хората с култ към секс куклите ще стават от ден на ден. В тази връзка те чакат обществените домове да оферират на своите клиенти от ден на ден секс кукли.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР