Австралийският актьор Хю Джакман разкри, че му предстоят още изследвания

...
Австралийският актьор Хю Джакман разкри, че му предстоят още изследвания
Коментари Харесай

Изследват Хю Джакман за нов рак на кожата, той призова да се пазим от слънцето

Австралийският артист Хю Джакман разкри, че му предстоят още проучвания за рак на кожата след неотдавнашен медицински обзор.

С превръзка на носа, артистът от „ Върколака “ се включи в обществените мрежи. Той прикани почитателите си да се прегледат и да съблюдават препоръките за сигурност от слънцето.

„ Знам, че към този момент сте ме чували да приказвам за моите базалноклетъчни карциноми. Ще продължа да приказвам за тях, в случай че се наложи. И в случай че това подсети даже на един човек да си постави слънцезащитен крем с висок фактор, тогава ще съм щастлива “, написа артистът.

54-годишната звезда споделя, че чака резултатите от тестванията през идващите няколко дни.
Първата процедура на Хю Джакман е през 2013 година
и от този момент е имал най-малко шест. В своя видеопост артистът съобщи, че лекарят му е забелязал „ дребни неща, които може да са, а може и да не са карциноми “.

Базалноклетъчният карцином не е меланом, което значи, че е доста по-малко евентуално да се популяризира. Той се предизвиква от прекалено излагане на слънце или солариум. Лечението на немеланомния рак на кожата е сполучливо в 90% от случаите.

Хю Джакман успокои почитателите си и изрази вяра, че случилото се с него ще подсети на хората да се пазят от Слънцето.

„ Моля, ползвайте слънцезащитни артикули, просто не си заслужава, без значение какъв брой доста желаете да имате загар. Повярвайте ми! “, прикани артистът.

Австралия е международната столица на рака на кожата, като всяка година повече от 11 500 души са диагностицирани с меланом, а към 434 000 са лекувани от други типове рак на кожата.

През 2015 година Джакман съобщи пред списание People, че диагнозата му е била изненада.

„ Като австралиец това е доста постоянно срещано събитие. Никога не съм носил слънцезащитни артикули, до момента в който растях, тъй че бях „ главен претендент “ за това “, показа артистът.

Хю Джакман е най-известен с ролята си на Върколака във филмовата поредност Х-Мен на „ Марвел “. Други негови функции са в екшън-хорърът „ Ван Хелсинг “ от 2004 година, драмата „ Престиж “ от 2006 година и мюзикълът „ Най-великият шоумен “ от 2017 година

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР