Астрологията е тясно свързана с нумерологията, която е науката за

...
Астрологията е тясно свързана с нумерологията, която е науката за
Коментари Харесай

Кое е числото, което ви носи любов, късмет и пари според зодията ви

Астрологията е тясно обвързвана с нумерологията, която е науката за числата. Всеки човек има свое късметлийско число, основано на неговия зодиакален знак и освен. Това зависи и от планетите, тъй като всяка от тях също има число, което носи благополучие. Така че – вижте кое е щастливото число на всяка зодия съгласно планетата, от която се ръководи.
1 – Слънце – то ръководи хората от зодия Лъв. Числото е знак на позитивизма, на новото начало, на триумфите и интензивността. На Лъва то носи шанс и благополучие. Той обаче би трябвало да ссе пази от цифрата 2, което може да го дръпне обратно и да ограничи развиването му.
2 – Луна – на нея е подвластна зодия Рак. Луната ръководи тези водни представителите, а тяхното щастливо число е 2, 22, 222 и така нататък Ракът би трябвало да се пази от 1, 10, 100 и така нататък За да обезврежда въздействието, може да комбинира 2 със 7 – 1.27, 272 и други.
3 – Марс – щастливото число и планета на Скорпиона и Овена. За тях е значимо да подхващат значими деяние на дата 3. В бизнеса или където желаят да реализират развиване е хубаво да включат цифрата 3 към себе си – в мобилен номер, адрес, украшение, амулет с 3 или триъгълник.
4 – Меркурий – късметлийското число на Близнаците и Девата. Това е цифрата на разсъдъка, практичността, науката, връзката, знанията. Ще имате шанс, в случай че сте от някоя от тези зодии и се занимавате с писане, преводаческа активност, търговия, осведомителна активност. На  тези зодии шанс им носи и съдбовното число 13.
5 – Юпитер – тук позитивната сила е за зодия Стрелец. Ще ви бъде доста елементарно, в случай че работата ви е обвързвана с другарство с хора. Може да си вземете амулет звезда с 5 лъча. Всяко число, в което има 5 за вас е щастливо.
6 – Венера – ръководи Телеца и Везните. Винаги ще ви донесе шанс, в случай че се занимавате с нещо, което обичате. Това число притегля шанса за тях в любовта. Перфектната дата за женитба за вас е 06.06. Ако имате потребност от повече развиване и триумфи в работата, комбинирай 6 с 9. Ако ви би трябвало шанс в брака или връзката – съчетайте с 4.
7 – Сатурн – това число носи благополучие на зодия Козирог. С него ще се справите с компликации и инциденти с лекост. Ще разрешите проблемите си. Освен това, цифрата 7 ще ви помогне да се свържете със своя ангел-пазител и да чуете неговите упътвания.
8 – Уран – щастливото число на зодия Водолей. Той ви оказва помощ да имате сила за всичко, което следва. Това е цифрата на другите, на изобретателните, на неповторимите хора. Може да си вземете спираловидно украшение или амулет, както и знак безконечност.
9 – Нептун – цифрата, което закриля и оказва помощ на зодия Риби.  Ако съчетаете 9 с 1, това ще ви донесе пари. Ако го комбинирате с 2 – ще подсилите интуицията си, което е от изгода, в случай че се постанова да взимате значимо решение. 9 в комбиниране с 6 оказва помощ за привличане на обич в живота ви.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР