ASTON MARTIN разкри нови подробности за изцяло новия си хиперкар VALKYRIE,

...
ASTON MARTIN разкри нови подробности за изцяло
новия си хиперкар VALKYRIE,
Коментари Харесай

Симфония от 1000 конски сили в изпълнение на V12 сърцето на ASTON MARTIN VALKYRIE

ASTON MARTIN разкри нови детайлности за изцяло новия си хиперкар VALKYRIE, който дава обещание да постави нови стандарти в света на ексклузивните суперспортни коли.

От ASTON MARTIN споделят, че атмосферният 6.5-литров, V-образен, 12-цилиндров мотор на VALKYRIE, който е създаден взаимно със специалиста в региона Cosworth, е в състояние да генерира максимална мощност от 1000 конски сили. Сам по себе си впечатляващ, този резултат придобива още по-внушителни измерения, откакто от компанията анонсираха, че той се достига при развъртане на задвижващия елемент до 10 500/мин. Успоредно с това, от ASTON MARTIN анонсират, че алената линия на тежащият единствено 206 кг мотор на VALKYRIE е позиционирана на 11 100/мин.

Максималният въртящ миг на V12 сърцето на е 740 Нм при 7000/мин, но общият индикатор ще нарасне допълнително в следствие на интегрирането на система за хибридно задвижване.



Aston Martin Valkyrie ще бъде създаден в лимитирата серия от единствено 175 единици, 25 от които ще могат да бъдат управлявани свободно единствено на закрита писка или маршрут.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР