Организаторите на песенния конкурс Евровизия съобщиха, че ще преразгледат правилата

...
Организаторите на песенния конкурс Евровизия съобщиха, че ще преразгледат правилата
Коментари Харесай

Заради скандалите Европейският съюз за радио и телевизия ще преразгледа правилата на Евровизия

Организаторите на песенния конкурс " Евровизия " оповестиха, че ще преразгледат разпоредбите на състезанието, откакто някои делегации " не са почели духа на разпоредбите ", заяви Пи Ей мидия/ДПА. 

 

Немо от Швейцария завоюва тазгодишното издание на състезанието с песента The Code.

 

Конкурсът, който се организира в зала " Малмьо Арена ", бе белязан от поредност несъгласия.

 

Съжаляваме, че някои делегации на песенния конкурс " Евровизия " в Малмьо не почетоха духа на разпоредбите и на състезанието и на място, и по време на излъчванията, се споделя в изказване на Европейския съюз за радио и телевизия (EBU).

 

" Разговаряхме с доста делегации по време на събитието по разнообразни тематики, които привлякоха вниманието ни. Управляващите органи на EBU дружно с ръководителите на делегациите направиха обзор на събитията към песенния конкурс " Евровизия ", провел се в Малмьо, с цел да продължим напред по позитивен метод и да подсигуряваме, че всички почитат полезностите на събитието. Индивидуалните случаи ще бъдат разисквани от ръководещия орган на събитието - Референтната група на песенния конкурс " Евровизия ", формирана от представители на участващите телевизионни оператори, на идващото й съвещание ", се показва в изказването, представено от Българска телеграфна агенция.

 

Тази година на състезанието имаше дисквалификации, пропалестински митинги и недоволства от ирландската представителка Бамби Тъг. Конкурсът мина под знака на несъгласия поради присъединяване на израелската представителка Еден Голан, по време на нейното осъществяване огромна група стачкуващи се събраха пред " Малмьо Арена ".

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР