Пари Сен Жермен е готов да отправи предложение към Наполи

...
Пари Сен Жермен е готов да отправи предложение към Наполи
Коментари Харесай

Пари Сен Жермен ще отправи оферта към Наполи за Хвича Кварацхелия

Пари Сен Жермен е подготвен да насочи предложение към Наполи за крилото Хвича Кварацхелия, а не за нападателя Виктор Осимен, написа " Гадзета дело спорт ".

Изданието показва, че офертата на френския първенец ще бъде 80 млн. евро, плюс едногодишен наем на Рандал Коло Муани, чиято заплата да бъде поета напълно от ПСЖ. Желанието както на Де Лаурентис, по този начин и на Кварацхелия, е да има нов контракт на играча с Наполи, само че оферта от към 130 млн. може да убеди президента да продаде грузинеца, към който интерес демонстрира и Барселона. По отношение на Осимен, " Гадзета " твърди, че той желае трансфер в Челси, въпреки неотдавна да удължи договора си с " партенопеите ". " Лондончани " ще могат да го привлекат, в случай че задействат откупната му уговорка, в размер на 120-130 млн. евро.

Същевременно, Наполи иска да укрепи офанзивата си. Джанлука Ди Марцио оповестява, че " неаполитанците " са на първо време в договарянията с Дженоа, за нападателя Алберт Гудмундсон. Оттам се надяват да изпреварят Ювентус за подписа на голмайстора на " грифоните ", макар че " бианконерите " са подготвени да включат в своето предложение някого всред Фабио Мирети и Енцо Баренечеа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР