Апелативните магистрати от Пловдив оставиха в ареста директорът на полицията

...
Апелативните магистрати от Пловдив оставиха в ареста директорът на полицията
Коментари Харесай

И апелтивните съдии оставиха в ареста директора на полицията в Раковски

Апелативните магистрати от Пловдив оставиха в ареста шефът на полицията в Раковски Георги Илиев, който е задръжан по обвиняване за рушвет посредством изнудване и потребление на служебно състояние. Според съда, в случай че мярката му за неотклонение бъде изменена, той може да влияе върху очевидци по делото, осведоми Дарик.

Илиев, дружно с още трима полицейски чиновници, поискали 20 000 лв. от търговец на цигари без бандерол, с цел да бъдат унищожени материалите по делото против контрабандиста.

С парична гаранция от 1500 лв. са двамата оперативни чиновници от полицейското ръководство в Раковски - 31-годишният Валентин Гоцев и 33-годишният Желязко Колев, на които Илиев е дал по 1000 евро от рушвет. И двамата са създали цялостни признания. Шефът на полицейското ръководство споделил пред проверяващите, че и той бил взел толкоз. Къде са останалите пари от подкупа, следва да се разбере.

По делото като обвинен е притеглен и пловдивският служител на реда Стефан Модев. В момента той е с мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по друго досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР