Американското смята, че , и други противници на САЩ предприемат

...
Американското смята, че , и други противници на САЩ предприемат
Коментари Харесай

ФБР посочи методите за външна намеса на президентските избори

Американското счита, че, и други съперници на Съединени американски щати подхващат опити да повлияят на американските избори посредством такива способи като хакерски атаки, дезинформация в обществените мрежи и политическа реклама от името на американски жители. Това изказване се съдържа в рекомендациите за президентските избори на 3 ноември, оповестени в петък на уеб страницата на отделението на ФБР в Сан Франциско, щата Калифорния.
Злонамерените интервенции от чужбина целят да подкопаят доверието към нашите демократични институции ", твърди ФБР. Кибератаките може да включват „ щурм и проведено приключване на сензитивна информация от компютрите, базите данни, мрежите, телефоните и електронната поща ".
 ФБР не регистрира увеличение на опитите за интервенция в изборите за Конгрес ФБР не регистрира увеличение на опитите за интервенция в изборите за Конгрес
Федералното бюро за следствие на Съединените американски щати (ФБР) не е записало нараснала интензивност и интервенция от страна на непознати...
Други способ е тайното финансиране, издание на политическа реклама от името на жители на Съединени американски щати, лобиране от страна на нерегистрирани задгранични сътрудници за въздействие и противоправни дарения за изборната гонка. Третият основен способ е дезинформацията в обществените мрежи, за да се посеят подозрения, да бъдат излъгани или огорчени американците. Подходящи за това са настоящите обществени проблеми, предизвикващи поляризация на публичното мнение в Съединени американски щати, разясни ФБР.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР