Американското посолство в Киев призова американските граждани да напуснат Украйна

...
Американското посолство в Киев призова американските граждани да напуснат Украйна
Коментари Харесай

Посолството на САЩ в Киев призова американските граждани незабавно да напуснат Украйна

Американското посолство в Киев прикани американските жители да изоставен Украйна неотложно. Руските медии напомнят, че с подобен апел посолството се обърна в навечерието на съветската специфична военна интервенция на 24 февруари.

Сега те свързват апела със изключителното съвещание на съветската Държавна Дума, което бе свикано през днешния ден. Депутатите бяха привикани от отпуските им, което породи лавина от клюки както в медиите, по този начин и в обществените мрежи.

Тръгнаха версии за оповестяване на война и някакъв нов стадий от специфичната военна интервенция в Украйна, която щяла да е разумно продължение на думите на Путин отпреди седмица: " Чуваме, че желали да ни победят на бойното поле. Нека единствено се опитат. Нека знаят, че ние към момента не сме почнали сериозните неща в Украйна ".

Във всеки случай, Държавният департамент се е тормозил за американските жители и ги приканва незабавно да изоставен територията на Украйна, която скоро може да стане още по-опасна, разясняват съветските медии.

В петък съветските военни оповестиха за нанесени ракетни удари по военни обекти във Виница, а украински медии оповестяват за 23 жертви и над 100 ранени в града, който е надалеч от бойните дейности в Донбас.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР