Американският автомобилен производител Ford обяви плановете си да започне да

...
Американският автомобилен производител Ford обяви плановете си да започне да
Коментари Харесай

Ford влиза в софтуерния бизнес чрез партньорство със Salesforce

Американският авто производител Ford разгласи проектите си да стартира да предлага софтуерна система за дребния бизнес в съдействие с компанията за корпоративен програмен продукт Salesforce. Според автокомпанията услугата, наречена VIIZR, ще помогне на дребните предприятия да опростят основни търговски действия като фактуриране, обмисляне и ръководство на поръчки, като по този метод те ще могат да се концентрират върху обслужването на клиентите си.

" Собствениците на дребен бизнес са в основата на нашите общности и всеки ден в цяла Америка водопроводчици, електротехници и озеленители се качват в своите коли Ford, с цел да построяват нашата стопанска система. Развълнувани сме, че необикновено ни ново партньорство с Ford ще помогне на милиони бизнесмени в бранша да се възползват от опциите на Salesforce, с цел да могат да дават услуги на своите клиенти и да повдигнат бизнеса си на последващо равнище ", споделя Марк Беньоф, изпълнителен шеф на Salesforce, по отношение на новата услуга.

Автомобилната компания счита да стартира да предлага услугата през първата половина на идната година, като цената на абонамента за нея ще е 39 $ на месец за един консуматор. Преди формалния ѝ старт Ford ще предложи гратис пробно тестване на система VIIZR, оповестява Reuters.
Функции на новата услуга
Услугата VIIZR е основана на Salesforce Field Service и по думите на компанията предлага изцяло решение за ръководство на мобилна работна мощ и обезпечаване на поддръжка на място. Освен това Ford твърди, че за компании с по-малко от 20 чиновници VIIZR би могла да понижи административната работа с над 40%.
Реклама
Функциите на услугата са дигитализиране на административните задания като поръчки, фактуриране и ръководство на дилемите. Освен това тя ще подкрепи ръководство на връзките с клиенти и работните места посредством повсеместен профил на клиента, както и планирането, изпращането и координирането на работата на полевите техници.

Не е наложително клиентите на VIIZR да имат коли на Ford, само че целевият пазар на новата услуга се припокрива с основен пазар на камиони и търговски ванове на компанията.

Ford е следващата автомобилна компания, която се насочва към абонаментните услуги, с цел да си обезпечи непрекъснат източник на доходи. По рано тази година General Motors оповестиха своите проекти да се разширят в бранша на услугите - от услуги за търговски доставки до автомобилни застраховки. По този метод фирмите ще подкрепят приходите си от продажбата на коли, които могат да бъдат наранени от стопански спадове или разстройства като настоящия дефицит на полупроводници.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Тема Технологии
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР