Американският актьор Джеръми Ренър съобщи, че е изписан от болницата,

...
Американският актьор Джеръми Ренър съобщи, че е изписан от болницата,
Коментари Харесай

Джеръми Ренър е изписан от болница след инцидента със снегорин

Американският артист Джеръми Ренър заяви, че е изписан от болничното заведение, в която беше настанен със съществени пострадвания след случай със снегорин , съобщи Асошиейтед прес.

В отговор на обява в Туитър във връзка телевизионния сериал " Кметът на Кингстаун " на " Парамаунт плюс " той написа:   " Възстановявайки се…, бях доста разчувствуван да виждам епизод 201 със фамилията си вкъщи ".
 
Джеръми Ренър беше прегазен от личния си 7-тонен снегорин в Невада, до момента в който се опитваше да извади от преспите автомобил на родственик покрай езерото Тахо точно на Нова година, оповестиха управляващите.

В резултат на случая артистът бе в сериозно положение със сериозна гръдна контузия и други пострадвания , разгласи тогава негов представител.
Властите към момента проверяват случая, само че споделиха, че няма признаци за умишлени дейности.

Джеръми Ренър е прочут с ролята на Ястребово око от отряда на Отмъстителите в киновселената на " Марвел ". Актьорът има две номинации за " Оскар " за функциите си във филмите " Войната е опиум " и " Градът " .

Той взе участие в многочислени продукции на " Марвел ", измежду които независим сериал за приключенията на героя му Ястребово око, два от филмите от поредицата " Мисия невъзможна ", " Първи контакт ", " Американска скица " .
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР