Американската традиция да се организира бебешко парти в чест на

...
Американската традиция да се организира бебешко парти в чест на
Коментари Харесай

Как изненадаха Ема Робъртс на бебешкото парти

Американската традиция да се провежда бебешко празненство в чест на предстоящето раждане на бебе не подмина и Ема Робъртс и Гарет Хедлунд, които скоро чакат първото си дете.
 Ема Робъртс, Гарет Хедлунд и признанието за бременността на актрисата
Голяма вест за племенницата на Джулия Робъртс

Дали още веднъж да виним карантината

Дори коронавирусът, който към този момент половин година обърква всички вероятни проекти, не попречи на бъдещите родители да се забавляват с близки и другари на в действителност доброволно, само че шикозно празненство.

Baby shower празненството или бебешки душ, преведено безусловно, значи, че бъдещата майка ще бъде " окъпана " с дарове от гостите. Обикновено се прави в дома на близка другарка на бременната жена, който би трябвало да е декориран уместно, и има доста изненади за бъдещата майка.

А по какъв начин приятелите на Ема са я изненадали на празненството на Ема и на Гарет, научаваме от източник на E!News. Състояло се е в събота следобяд в двора на къщата на техни другари в Лос Анджелис. Дворът, както повелява традицията е бил декориран със страхотна украса.

on Oct 4, 2020 at 11:49am PDT

Над главите на гостите висяли каскади от цветя. Присъствали са към 15 души, измежду които родителите на Ема и на Гарет. Разбира се, всички са спазвали отдалеченост. Там са били и актрисата Кристен Стюарт с приятелката ѝ – сценаристката Дилан Майер, и приятелката на Леонардо ди Каприо - Камила Мороне, която също е бременна. Тя е била съпроводена от майка си Лили Кершоу.

on Oct 4, 2020 at 9:52am PDT

Ема е била разчувствана да види другари и да отпразнува наближаващото идване на бебето си. Тя получила доста дарове, само че най-запомнящият се несъмнено бил букет във формата на вагина, който доста разсмял Ема.

На потегляне пък всеки посетител получил огромен букет от бели диви цветя с лична картичка. Източникът отбелязва, че това е било " доброволно събиране с доста смях за всички ".

" Толкова съм признателна на моите другари и семейство за празника в чест на моята бременност в такива диви времена ", написа Ема в Instagram към фотосите от нейното празненство.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР