AMD е ексклузивен партньор на Bethesda за пускането на дългоочакваната

...
AMD е ексклузивен партньор на Bethesda за пускането на дългоочакваната
Коментари Харесай

AMD представи специални версии на процесора Ryzen 7 7800X3D и видеокартата Radeon RX 7900 XTX Starfield Limited Edition

AMD е извънреден сътрудник на Bethesda за стартирането на дълго чаканата научнофантастична игра Starfield, като производителят даде обещание да усъвършенства своите процесори и видеокарти за първия ден от появяването ѝ. Освен това бяха оповестени специфични версии на процесора AMD Ryzen 7 7800X3D и видеокартата Radeon RX 7900 XTX Starfield Limited Edition.

AMD Radeon RX 7900 XTX Starfield Limited Edition ще бъде пусната в стеснен тираж от 500 бройки и всички те ще бъдат раздадени като награди, и в случай че видеокартата се отличава със специфичен дизайн, то процесорът AMD Ryzen 7 7800X3D Starfield Limited Edition се разграничава от базовия вид единствено по опаковката си.

Видеокартата и процесорът от лимитираната серия на Starfield ще бъдат раздадени извънредно по време на фестивала QuakeCon. Тези, които се интересуват от премиите, дано да наблюдават AMD и Bethesda в обществените медии, където двете компании ще споделят спомагателна информация. По-рано AMD даде обещание на купувачите на процесори и видеокарти безвъзмезден подарък Starfield, а преди 2 години компанията пусна специфична версия на видеокартата AMD Radeon RX 6900 XT Halo Infinite Limited Edition като част от партньорски план с Microsoft.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР