Актьорът Стоян Алексиев бе пенсиониран от Народния театър. След навършването

...
Актьорът Стоян Алексиев бе пенсиониран от Народния театър. След навършването
Коментари Харесай

Тъмни облаци надвиснаха над палавото старче Стоян Алексиев, актьорът върви стремглаво към дъното!

Актьорът Стоян Алексиев бе пенсиониран от Народния спектакъл. След навършването на пенсионна възраст – 66 години, той бе освободен от работа.

По неофициална информация, артистът е бил освободен поради абсурда. Преди няколко месеца той бе сниман с младата актриса Ивана Бобойчева да си разменя интимни милувки, твърди hotarena.net

В същото време артистът е все женен за брачната половинка си Надежда. Скандалът провокира много мнения, а самия шеф на Народния спектакъл се възмути от държанието му.

Донкин обаче не разяснява освобождението на звездата от трупата на театъра, обяснявайки, че е прекомерно ангажиран с посрещането на европейските водачи. Както е известно, през вчерашния ден там се организира откриването на шестмесечното председателство на България на Съвета на Европа.

Самият Стоян Алексиев съобщи, че ще се радва да работи на свободна процедура. „ Вече съм свободен артист, не преставам да играя на хонорар, на всички места, където ме искат”, сбит бе той по този мотив.

Актьорът няма никакво желание да слиза от сцената, а тъкмо противоположното – няма самообладание да продължи да се изявява.

С четири деца и пет внучета, Стоян Алексиев е безапелационен, че е благополучен човек, който се радва на живота. Актьорът нехае за мненията и слуховете по собствен адрес, макар че по всяка възможност те са повода за толкоз бързото му пенсиониране.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР