Това е годината на Дара Екимова. Завихрянето, с което кариерата

...
Това е годината на Дара Екимова. Завихрянето, с което кариерата
Коментари Харесай

Дара Екимова откровено за новия ѝ хит „Славата“

Това е годината на Дара Екимова. Завихрянето, с което кариерата ѝ набра мечтаната за всеки актьор скорост, започва с „ Бягам ", продължи с хитовия й дует с Тино „ Недей да ме будиш " и тотално експлодира с „ Дишам " - ария, която необратимо я подвигна високо в ранглистата на родните създатели и реализатори. Формулата на нейния триумф е в сполучливата композиция сред съвременни и запаметяващи се мелодии, мощни смислови и образни послания, облечени в лирика и прочувствен заряд, който ѝ завоюва нова вярна аудитория. Прибавете към всичко това креативно неспокойствие и непрекъснато търсене и ще се оформи облик на актьор, който няма да спре дотук.

Следващата стъпка на Дара Екимова е точно резултат на правилния ѝ инстинкт за музикално бъдеще - ария, основана в съавторство с Константин Бешков (Kay Be), озаглавена „ Славата " и отдадена на двойнствения и постоянно нелек живот на артистите. „ Славата " излиза с аудио и видео през днешния ден, 26 април. Гледайте.

Парчето е част от идния албум на изпълнителката, който ще излезе през есента, а видеото е леко мигане, само че и взор изпълнен с задоволителна съвестност към действителността на всеки човек на изкуството.

„ Срещата ми с KayBe e едно от най-хубавите креативен неща, които са ми се случвали в последно време. Да изпитваш чувство за независимост в студиото е същинска привилегия. „ Славата " е резултат на смелостта, която се роди от тази среща и която въодушеви още четири песни от идния ми дебютен албум ", споделя Дара Екимова.

Певицата ще извърши „ Славата " публично онлайн още в първите дни на месец май, защото й предстоят два огромни концерта. На 9 май ще излезе дружно с Мила Роберт на сцената на „ Капана Фест ", а на 16 май в Sofia Live Club ще открие пролетното издание на фестивала So Fest. Билети за двете събития ще откриете тук:

Официалната аудио и видео премиера на „ Славата " е през днешния ден, 26 април, в 10:00 ч. във всички цифрови платформи, българския радио и ТВ ефир и в YouTube канала Дара Екимова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР