Актьорът Даниел Крейг заяви в последното си интервю, че няма

...
Актьорът Даниел Крейг заяви в последното си интервю, че няма
Коментари Харесай

Защо актьорът Даниел Крейг е решил да лиши децата си от наследство

Актьорът Даниел Крейг съобщи в последното си изявление, че няма да даде и стотинка от благосъстоянието си на своите деца, допълвайки, че „ наследството е нещо непоносимо “. В момента положението му се прави оценка на 125 милиона $.
Джеймс Бонд през годините - 8 артисти в ролята на сътрудник 007 Цели 8 души са влизали в ролята на именития английски скришен сътрудник Джеймс Бонд през близо 60-те години, откогато се снимат филмите
52-годишният артист, изиграл именития сътрудник на английското разузнаване Джеймс Бонд в четири кино лентата от поредицата, разкрива още, че визията му по отношение на наследството е „ да се отървеш от него или да го раздадеш, преди да си заминеш “.

Снимка: Getty Images

Крейг въобще не планува да остави парите на своите дъщери.

„ Не желая да оставям огромни суми на идващото потомство “, декларира Даниел Крейг пред списание Saga, откакто банковата му сметка беше захранена с 18 милиона паунда, с помощта на присъединяване му в последния филм за Бонд „ No Time To Die”. Заради разпространяването на ковид премиерата на най-новата лента за паметния сътрудник 007 беше отсрочена с цели 7 месеца – от април за месец ноември.

Вижте какъв брой огромни са двете дъщери на артиста и от кои две актриси са на Ladyzone.bg:
Даниел Крейг ще лиши децата си от завещание: Не желая да оставям огромни суми на идващото потомство Крейг въобще не планува да остави парите на своите дъщери, в това число и на по-малката, която се роди преди 2 години
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР