Ако Тръмп спечели, Америка може да заприлича на България, пише

...
Ако Тръмп спечели, Америка може да заприлича на България, пише
Коментари Харесай

Foreign Policy: Америка може да заприлича на България, ако Тръмп спечели

" Ако Тръмп завоюва, Америка може да замязя на България ", написа списание Foreign Policy в деня на американските президентски избори. Неговата авторка Ашира Морис е публицист на свободна процедура и живее в България.
" Корумпираната и превзета страна България може да е бъдещето на Съединени американски щати, в случай че президентът Доналд Тръмп бъде избран отново ", се споделя в материала, който прави преглед на митингите у нас.
 5 милиона $ заложи на Тръмп английски комарджия 5 милиона $ заложи на Тръмп английски комарджия
Британски комарджия е заложил 5 милиона $ на успеха на президента Доналд Тръмп във вторник - залог, за който се счита, че е най-...
" Сегашната рецесия предвещава дълготрайните последици от едно държавно управление, което е даже по-задължено на ползите на неколцина бизнес водачи, близки до ръководещата партия, за сметка на всички останали ", предвижда Морис.
" Администрациите в Съединени американски щати и България към този момент имат доста общи неприятни черти. И Тръмп, и Борисов ръководят страните си посредством системи на фаворитизъм, давайки огромни държавни поръчки на хора, с които са свързани персонално, без ограничения за отчетност. И двамата срутиха разделянето на силите ", се показва още в текста.
" За разлика от Тръмп Борисов не прави искрено расистки изявления и не очерня интернационалните институции. Той е почитател на Европейски Съюз и в Брюксел е част от дясноцентристкия блок, в който е и партията на Ангела Меркел. Но това не прави машинациите му по-малко рискови. Просто значи, че западноевропейските водачи са склонни да подценяват корупцията в България. Макар че с продължаването на митингите за законодателите в Европейски Съюз е мъчно да гледат встрани ", написа Ашира Морис.
 
 Валери Найденов: За Байдън се гласоподава като за по-малкото зло Валери Найденов: За Байдън се гласоподава като за по-малкото зло
Големи затруднения в доста американски щати предвижда пред БНР Валери Найденов, публицист и анализатор. По думите му в последните дни д...
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР