Участието на коалицията в парламента ще игнорира ДПС от участие

...
Участието на коалицията в парламента ще игнорира ДПС от участие
Коментари Харесай

„Синя България“ с програма за ръст на доходите и намаляване на данъците

Участието на обединението в Народното събрание ще пренебрегва Движение за права и свободи от присъединяване в болшинството, сподели доктор Петър Москов
Икономическа стратегия, която ще увеличи приходите на хората и ще понижи налозите предлага „ Синя България “. Пакетът от ограничения планува освобождение на стопанската система и частната самодейност от държавна интервенция и влагането на бюджетни средства в съвременно опазване на здравето и качествено обучение. Това съобщи при представянето на варненската листа на обединението лидерът й Наско Рафаилов.

„ Синя България “ се роди като обединяване на дясно мислещите хора с памет и достолепие поради острата нужда от унищожаване на трайно устроените през последните години отрицателни управнически практики, довели до ерозиране на държавността. Време е страната да спре да раздава нашите пари на доближени компании за неприятно изпълнени планове на безумни цени и да подтиква частната самодейност, която да осъществя тези планове. Така ще се понижи фрапантно корупцията “, уточни Рафаилов. Той и втората в листата проф. Бистра Василева, зам.-ректор на Икономическия университет във Варна, молиха гласоподавателите да пренебрегват отвращението си от поддържания от до момента управлявалите партии компроматен звук на акцията и да изразят гражданската си позиция, като гласоподават на изборите на 9 юни.

„ Синя България “ е поръчка за обединена десница. Липсата й през последните повече от 20 година докара до пагубните последни 3-4 години, в които ГЕРБ и Политическа партия дружно и поотделно доведоха до 30% инфлация и тегленето на 20 милиарда лева задължения. Това би трябвало да спре и ние можем да го създадем с ясна дясна икономическа стратегия и консервативна ценностна система “, акцентира доктор Петър Москов, водач на партия КОД, която е част от „ Синя България “. Той уточни, че има действителен късмет обединението да влезе в идващото Народно заседание, където ще търси обединяване със съидейници, които да осъществят нейната Дясна стратегия за стабилно устойчиво и несъмнено ръководство. „ В ГЕРБ и Демократична България има смислени хора, които споделят нашите хрумвания. Присъствието на „ Синя България “ в Народното събрание ще е гаранция за неналичието на математически претекст Движение за права и свободи да станат част от болшинството “, сподели доктор Москов. Той акцентира, че с изключение на икономическите ограничения, обединението е ясната и безапелационна европейска отбрана на християнските полезности и националните обичаи. Програмата на „ Синя България “ планува и планува защитителен консенсус на източноевропейските страни, в това число и прибалтийските като гаранция за сигурност на фона на войната в Украйна.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР