“Не считам, че санкциите срещу Русия работят и са успешен

...
“Не считам, че санкциите срещу Русия работят и са успешен
Коментари Харесай

Ангел Георгиев: Не считам, че санкциите срещу Русия работят

“Не смятам, че глобите против Русия работят и са сполучлив механизъм, те само ощетяват европейските стопански системи, в това число и българската. Както си спомняте, февруари месец аз бях в Москва, това което видях е, че този механизъм е извънредно несполучлив. Москва е един преуспяващ град и това не е безусловно никаква агитация - огромна част от стоките, които са били импорт в Русия са сполучливо сменени от техни съветски аналози ”, съобщи в ефира на БТВ радио, претендентът за депутат от 16 МИР Пловдив, Ангел Георгиев.

Той уточни още, че действително тези наказания са помогнали на съветската стопанска система, а във връзка с това, кой, в действителност е агресорът, може да се отвори доста сериозна полемика.

“Много комфортно се не помни, в това число един репортаж на БТВ през 2015 година, в който се показва, по какъв начин украинската войска тероризира мирни жители в Украйна, в това число българското малцинство в страната. Има репортаж, който е наличен в интернет и демонстрира тъкмо това. Украйна скъса Минските съглашения, за които Западът беше поръчител и подложи личното си население на гнет и това провокира специфичната военна интервенция ”, разяснява още Ангел Георгиев от “Възраждане ”.

Според него, глобите не работят и това е ясно, даже на най-големия евроатлантик, а в съветските магазини, макар рестриктивните мерки, има извънредно доста западни артикули.

“Направи ми мощно усещане огромният брой френски артикули, а Франция е една от страните, които най-вече приказват против Русия. Дори нейният водач предложи да се изпращат и бойци в Украйна. В последна сметка, Франция търгува с Русия и печели от това, което е извънредно лицемерно. Защо да не търгуваме с Русия и да печелят българските бизнесмени? Има извънредно огромен пазар там, от който ние непринудено сме се отказали ”, съобщи още Георгиев.

По неговите думи, това е най-малкото недалновидно, незаконно и в ущърб на българския бизнес. Целта на “Възраждане ” е българският бизнес да печели и да работи, а това е обвързвано с повдигане на глобите против Русия, с цел да могат българските бизнесмени и производители да се възползват от този необхватен пазар.

Възраждане  е с номер 12 в бюлетината!
Купуването и продаванео на гласовее закононарушение!
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР