Ако страдате от загуба на коса или цъфтеж, вашият начин

...
Ако страдате от загуба на коса или цъфтеж, вашият начин
Коментари Харесай

6 храни за по-гъста коса

Ако страдате от загуба на коса или разцвет, вашият метод на хранене евентуално е от основно значение за попречване на този проблем. Това е обезпокоително положение освен за дамите, само че и за мъжете, което води до спомагателни терзания. Яжте храни с антиоксидантни флавоноиди за подсилване на космените фоликули, богатите на желязо храни за стимулиране на алените кръвни кафези и богатите на протеини и силициев диоксид храни, с цел да се подтиква растежа на косата и хубавичко коса. foodpanda, подбра най-полезните храни за гъста коса.

  • Манго . Този живописен плод обезпечава минералния силициев диоксид, съставен елемент на съединителната тъкан, който оказва помощ за подсилване на косата и предизвиква растежа й.
     
  • Соя . Храните, получени от соя, като соеви зърна и темпе, се счита, че попречват образуването на хормон, наименуван дихидротестостерон, чийто дисбаланс способства за загубата на коса.
     
  • Яйца.  Яйцата оказват помощ да се усили производството на колаген.
     
  • Кафяви морски водорасли.  Желязото във водораслите обезпечава здравословно произвеждане на червени кръвни кафези. L-лизинът улеснява абсорбцията на желязо, а дефицитът и при двата може да повлияе на загубата на коса.
     
  • Ленено семе.  Високото наличие на омега-3, те оказва помощ да се подхранва косата и да я защищава от изсушаване.
     
  • Тиквени семена.  Тези богати на протеини семена обезпечават цинк, който поддържа клетъчното възпроизвеждане и усъвършенства имунитета, като от своя страна предизвиква растежа на косата.
Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР