Ако нападението на Даря Дуигна е било срещу баща й,

...
Ако нападението на Даря Дуигна е било срещу баща й,
Коментари Харесай

Журналист: След нападението срещу Даря Дугина, сега всички гледат под колите си

Ако нападението на Даря Дуигна е било против татко й, е допустимо това да е предизвестие към всички негови съидейници. Такова мнение изрази в студиото на “Здравей, България ” журналистът и зам.-главен редактор на “Дневник ” Петър Карабоев. “Това е мобилизирано общество във военна фаза и всеки, който го индоктринира има значение. Сега всички стартират да се озъртат и да гледат под колите си ”, сподели Карабоев.

Според него за убийството на Дугина се приказва толкоз доста не поради самата нея, а поради татко й. “Хиляди връстнички на Даря Дугина починаха във войната в Украйна, само че за тях не се приказва ”, сподели журналистът.

Той направи разбор на рекацията на александър Дугин за гибелта на щерка му. “На олтара на успеха ще платим всяка цена. Победете, апелирам! ” са думите на Дугин, цитира го журналистът. “Първата му реакция за гибелта на щерка му беше да изиска отплата и отмъщение, “защото всичко останало не би било по съветски ”. Той употребява гибелта на щерка си, с цел да насочи военен апел ”, счита Карабоев.

“Това е методът, по който работи и мисли Дугин. За страдание това е методът, по който се образуват хрумвания и концепции за ръководство на Русия и нейната външна политика ”, добави той. По думите му Руската федерация се ръководи в доста мистичност и трансцедентални послания, да вземем за пример: “Няма ли Путин, няма Русия. Няма ли Русия - няма за какво да съществува този свят ”. “Такива хрумвания, които са рискови за света и нашата страна, идват от хора като Дугин. Няма неприятно да си мъдрец и да раждаш хрумвания, неприятно е когато ги използваш като оръжие, към което се прикачва военна мощ ”, разясни той.

По думите му това нахлуване би могло да има значение за Путин, в случай че се обвърже с хипотезата, че това е удар, нанесен от някои от групировките, вътре в спецслужбите, които демонстрират, че не са удовлетворени от това по какъв начин се развива войната в Украйна. Карабоев повдигна и въпросът, че е допустимо да идва и промяната на Путин. “Изглежда, че Путин е индивидът, който взема решенията и всичко е под негов надзор в Русия. Ами, в случай че не е по този начин сега? Възможно е поради боксуването на войната в Украйна, той да бъде заменен, тъй като има недоволни от хода на войната ”, счита журналистът.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР