Ако има един сезон, който хората истински жадуват и чакат

...
Ако има един сезон, който хората истински жадуват и чакат
Коментари Харесай

Ски екипировка “на добра ценa”: мисията е възможна

Ако има един сезон, който хората същински жадуват и чакат с боязън, и за който се готвят с месеци, това несъмнено е… зимата, макар че първата асоциация, която ви изникна, беше лятото, нали.

Зимата има тази сплотяваща мощ - събира хората на топло, пред камината, или на белите писти, качени там като под команда, след първия насъбран сняг.

Зимата е непредвидим сезон, изключително в последните години, белязани от климатичните промени. Не толкоз обичан от множеството хора в градски условия и мощно желан от почитателите на зимните спортове. Зимата предлага опция за прибиране във вътрешността в себе си, в домовете си, само че и за пълноценно превозване на времето на открито - в безкрайната простор на планината, където основната роля играе негово величество Снегът.

Ските и сноубордът са знак на пристрастеността, свободата, свободата на придвижването, скоростта, адреналина, фамилното прекарване, чистия въздух, насладата. Зимните спортове са за всички - на пистата срещаме хора от всички възрастови групи и обществени пластове, което пък построява и просвета на приемливост и ценене на другия.

Първото нещо, което ви би трябвало за зимните спортове, с изключение на забележително предпочитание, е добра подготовка - както с екипировка, по този начин и с изследване на пистите и вземане предвид на избора на терен със личното равнище на умения.

Първо малко за пистите. Тъй като природата е дала задоволително на България в това отношение, няма да излизаме от нашите граници в този текст. Дори да сте избрали непозната дестинация за зимната почивка, надали пропускате опцията за един-два уикенда на българските писти. А те са главно две категории - известни и по-малко известни.

За жителите на София Витоша е съкровището, което предлага обща дължина на пистите 20 км, и е добра насочна точка за начинаещите скиори. За уикенд можете да се спрете на най-стария и най-големия ски курорт - Боровец (близо 60 км писти) и опция за вечерно каране. Родопите пък ви приютяват в Пампорово - с 30 км писти. И несъмнено - Банско, със своите 75 км ски трасета. Ако сте почитатели на Рила, вашето място е Паничище - Седемте Рилски езера. Безбог - Ски зона Добринище пък е една по-бюджетна ски дестинация, която не е лишена от провокации, само че има своите чудни естествени дадености.

Към по-непопулярните и нискобюджетни писти ще споменем Беклемето до Троян, Говедарци до Боровец, Осогово до Кюстендил. Общото сред тях е, че ще се насладите на неналичието на суетност, която може леко да ви нагорчи на някоя от по-скъпите ски дестинации, само че всяка монета има две страни, по тази причина си изберете вашите цели.

Тук идва мястото на оборудването. Докато човек не стартира да практикува запалено някой спорт, надали може да вникне във всички особености на стадиите, през които минава оборудването и оборудването.

Особено за ските, първият стадий е да подходим страхливо - с наем на съоръжение и със остарялата екипировка на някой другар, който е най-малко две равнища по-напред. След това, с превръщането на ските / сноуборда в пристрастеност, започваме да обръщаме повече внимание, да търсим по-запалено, да имаме характерни желания. И никой не е споделил, че това наслаждение би трябвало да се изживява единствено с чисто нови екипи и съоръжение.

Ето тук си идваме на думата -. Едва ли има нещо, за което да си помислим и което не може да бъде открито в OLX, и това 100% покрива нещата, които са ви нужни за зимните спортове, без значение дали сте новак, или напреднал.

Освен доста сладката просвета на шерването, платформата ни предлага опцията да продадем нещо, което не употребяваме или да се сдобием с нещо мечтано, което не можем или не желаеме да купуваме позволим ново. През годините OLX се утвърди като правилен съдружник в избора на подобаващата екипировка за ски и сноуборд – дрехи, обувки, якета, каски, ръкавици и други За 2022 година са регистрирани над 8000 търсения на ски съоръжение и към 1200 на сноуборд екипировка.

Според вътрешното изследване на OLX, в предлагането на ски и сноуборд екипировка през последната година, се затвърждава растящата позиция на ските като най-желания зимен спорт. Ски оборудването съставлява 55% от 20-те най-популярни запитвания в уеб страницата, до момента в който делът на облеклото за сноуборд е 20%.

От друга страна, най-голям растеж при предлагането в границите на месец бележат обувките за сноуборд – нарастването е с близо 2 пъти повече през ноември-декември 2022 година Мнозинството търсения за продукти, свързани със зимните спортове, са регистрирани в трите най-големи града в България – София, Пловдив и Варна.

Тези данни идват да ни кажат, че съществуването на OLX оказва помощ за известността на зимните спортове у нас, тъй като го прави финансово по-достъпно. Тоест, в случай че се върнем при започване на текста - в случай че към този момент имате предпочитание, подготовката ви става по-лесна с OLX.



С разпространяването на потребната за природата просвета на преизползването на облекла, съоръжение и значими за всекидневието ни артикули, неслучайно хиляди хора се доверяват на OLX в избора на по този начин значимите екипировка и облекло. И не на последно място - по този начин можете да осигурите екипировка за цялото семейство.

Тъй като е доста евентуално разгарът на зимата занапред да престои - горещо ви предлагаме преди да се спуснете по обичаната писта, да скролнете предложенията в OLX, категория, или пък да помислите с какво бихте се разделили, и да го предадете на идващия му притежател.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР