Рангел Бизюрев, който е обвинен за убийството в Цалапица от

...
Рангел Бизюрев, който е обвинен за убийството в Цалапица от
Коментари Харесай

Убиецът от Цалапица е нанесъл фаталния побой заради обида

Рангел Бизюрев, който е упрекнат за убийството в Цалапица от 20 юли 2023 година, призна виновността си за закононарушението.

Това се случи по време на правосъдния развой против близнаците Борислав и Валентин Динкови, които са упрекнати в " персонално укривателство " - т.е. за това, че са помогнали на Бизюрев да скрие тялото на убития Димитър Малинов (24 г.), пребит до гибел и заровен под строителни материали.

В първото правосъдно съвещание по делото против близнаците Бизюрев описа своята версия за жестокото ликвидиране.

Той твърди, че спорът зародил поради хипотетични обидниизказвания по негов адрес от страна на Малинов. Бизюрев схванал за тези изявления от собствен другар, а не в персонален диалог с Малинов.

В гнева си той решил да привика Димитър Малинов на среща, за което употребявал посредничеството на общия им прочут Борислав Динков - подсъдимия по делото.

При срещата Бизюрев първи се е конфронтирал с Димитър Малинов, като го е блъснал с ръце в гърдите.

Съперникът му също е опитал да го отблъсне, само че тогава Бизюрев стартира да го удря по-силно - два пъти отляво в торса, един път в корема и един път в гърдите.

След последния удар Димитър Малинов е паднал на земята и е споделил " Спри, доста неприятно ме удари ".

Вместо да му окаже помощ, Рангел Бизюрев е решил да си тръгне от мястото на побоя с колата на Динков. Той твърди, че в оня миг Димитър се е опитвал да се изправи. Малко по-късно Бизюрев и помощникът му се връщат с автомобила и виждат, че потърпевшото момче още веднъж лежи на земята.

Подсъдимият се уплашил, откакто открил, че Димитър Малинов няма признаци на живот. Отново, нито той, нито съпътстващият го Борислав Динков му се обаждат в полицията или Спешна помощ.

Вместо това викат " подкрепление " - брата на Борислав - който е принуден да пристигна с кирки и лопати.

Рангел Бизюрев и Борислав Динков са избрали място край пътя, изкопали са дупка и са заровили натрупа на Димитър Малинов, като са покрили мястото със строителни боклуци.

Бизюрев е упрекнат за съзнателно ликвидиране с особена свирепост. Арестът му се случи след няколкомесечно търсене в три страни в Европа, като в последна сметка бе върнат в България от Дания.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР