Ето какво разказва репортерът Пьотр Сколимовски пред Bloomberg , колко

...
Ето какво разказва репортерът Пьотр Сколимовски пред Bloomberg , колко
Коментари Харесай

САЩ праща батарея от зенитно-ракетната система Patriot в Украйна?

Ето какво споделя репортерът Пьотр Сколимовски пред Bloomberg, какъв брой значима е тази аудиенция на Блинкен и за какво се случва в този момент?

 

Този пакет пристигна много късно – лиши 6 месеца на Конгреса да го утвърди. Резултатът беше, че Украйна е превъзхождана по брой оръжия и бойци на бойното поле. Русия усети новата опция и отвори нов фронт в петък.

 

Атакуват към Харков, което е в североизточната част на страната. Освен това, те засипват страната с бомби и това унищожи много от инфраструктурата.

 

Това, което се случи на срещата е следното – Зеленски помоли Блинкен Съединени американски щати да достави батареи от американските зенитно-ракетни системи Patriot, които ще дават въздушна отбрана на Украйна.

 

Чуваме, че Съединени американски щати обмислят да изпратят още една батарея от зенитно-ракетната система Patriot. Зеленски съобщи, че – изтъквам – им трябват две такива единствено за Харков. Вторият по величина град в Украйна в действителност пострада.

 

В този случай, визитата беше значима, с цел да се опита на Съединени американски щати да покаже, че ще бъде там колкото и дълго да продължи това, само че поради забавянията Украйна в действителност e в неизгодна позиция.

 

Сега е основно тази помощ да пристигна на фронта, да доближи до фронтовата линия, с цел да може Украйна да отвърне на удара.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР