Ако чуете за връзка Козирог и Близнаци, знайте че това

...
Ако чуете за връзка Козирог и Близнаци, знайте че това
Коментари Харесай

6 двойки зодии, между които любовта е трудна

Ако чуете за връзка Козирог и Близнаци, знайте че това е необичайност

Когато става въпрос за обич и влюбване, все по-често се обръщаме към астрологията. Търсим съвпадане сред обособените зодиакални знаци, вълнуваме се дали нашето ново другарство може да се развие в дълготрайна връзка.

Въпреки че астрологията не може да ръководи живота ни, хубаво е да имаме едно мислено, когато срещаме нова обич, тъй като сред някои двойки зодии тестванията могат да се окажат повече. Вижте кои са.

Овен и Телец

Вероятността да има искри сред тези два зодиакални знака е доста огромна. Но когато става въпрос за дълготрайни любовни връзки, несъмнено проблемите, които могат да зародят, може да се окажат повече от любовни искри. При двойка Овен-Телец, упоритата природа на Телеца може да попречи на огнения Овен да поеме отговорност. Също по този начин собственическият темперамент на Телеца може да не се понрави на Овена, който по принцип обича персоналната независимост. Просто любовната връзка сред тях не е невъзможна, само че може да е обвързвана с доста провокации за двата знака.

Близнаци и Козирог

Ако чуете за такава връзка, знайте че това е необичайност. Близнаците и Козирогът имат доста разлики. Козирогът е по-внимателен и не бърза, до момента в който Близнаците могат да мислят ненапълно незадълбочено и да прибързват с нещата. Близнаците също могат да бъдат склонни да употребяват силата на думите си като отзивчив знак, а това може да докара до редица обстановки на различия. Близнаците са известни със своята свободолюбива природа, с това че рутината им омръзва. Козирогът може да не хареса това и още веднъж да има разногласия. Освен това Козирогът може да бъде и прекомерно ревностен на моменти.

Дева и Везни

Ако сте родени под някой от тези два знака или имате такива познати, евентуално сте забелязали, че Девите и Везните имат доста високи стандарти, изключително за сътрудник за любовна връзка. Защо партньорството посред им би било мъчно? И двата зодиакални знака имат разнообразни визии и подходи към любовта и партньорството. Това значи, че може да пораждат чести недоразумения, водещи до доста сложни интервали. Нито единият не прави оценка метода, по който другият се оправя с тези спорове, което води до една серпантина от повтарящи се обстановки, които нерядко завършват с разлъка.

Телец и Стрелец

Любовна връзка, която стартира енергично, развива се бързо, само че и бързо може да завърши, поради безспорните разлики на тези два зодиакални знака. Телецът има желанието да опитоми Стрелеца, само че той не може да бъде питомен. Това е знак на придвижването, свободата и ясната позиция. Двата знака имат друго движение с което вършат нещата и ще им бъде мъчно да се напаснат и преценяват един с различен. Там където Телецът бърза, Стрелецът може да желае да е постепенно и противоположното. Също по този начин желанието за персонална независимост може да не се хареса на Телеца.

Лъв и Скорпион

Огън и пристрастеност, когато става въпрос за секс, само че за връзка, нещата са много разнообразни. Два зодиакални знака, които са известни със своята упорита природа. Трудно вършат взаимни отстъпки, също така родените под тези зодии постоянно са фенове на флиртовете, което би предизвикало взаимното им неодобрение. Лъвът се нуждае от непрекъснато внимание, а Скорпионът обича да прикрива страстите си. Скорпионът също има едно схващане за всичко или нищо. И в случай че счита, че Лъвът не му дава това, от което се нуждае –ще си тръгне. Единствено положителната връзка посред им може да им помогне да развиват любовната си връзка, написа az-jenata.bg.

Рак и Водолей

Ракът е прочувствен знак, има потребност да обгрижва и да е обгрижван, а също по този начин и да се усеща свестен. Но това е малко мъчно за приемане от страна на Водолея. Междувременно Ракът обича другите да се придържат към неговите правила. А тъй като Водолеят има собствен личен метод да прави нещата – не приема потребността на Рака да води любовната връзка. Казано в резюме, тези два знака може да се изправят пред съществени битки за власт, което да им попречи да развият взаимоотношенията си.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР