Аделина Колева е майка на един от най-популярните млади изпълнители

...
Аделина Колева е майка на един от най-популярните млади изпълнители
Коментари Харесай

Майката на Наско Колев: Разбира се, че се познаваме с Мария Илиева

Аделина Колева е майка на един от най-популярните млади реализатори – Атанас Колев. Тя е приключила Медицинския университет във Варна, а Наско потегля по нейните стъпки, изучавайки сега точно медицина.

В изявление за „ България Днес “ Аделина споделя, че е приела новината за присъединяване на сина й във „ ВИП Брадър “ с доста смесени усеща, най-много тъй като той е некомпетентен, а в шоуто участниците подлежат на операция. Обсъдили са фамилно поканата му в шоуто, само че решението да влезе си го е взел самичък.

Посъветвали са го да не се поддава на провокации, защото е учтив и образован младеж. Майка му издава още, че не му е повлияла за медицината. Наско е бил признат във всички университети във Англия, в които е кандидатствал, все инженерни науки, все с математика. Но в последна сметка е избрал да следва медицина във Варна.

На въпроса към Ади дали й е неприятно името на сина й да се загатва паралелно до това на Мария Илиева и дали двете се познават, майката отсича: „ Познаваме се, несъмнено, с Мария Илиева. Не се нервирам и не обръщам внимание какво се приказва и написа за тях, тъй като не се интересувам от потребността на хората от злословия и зрелища “.

А на запитването какво ще му каже, когато излезе от къщата, Аделина е безапелационна: „ Че се гордеем с него! И че му „ смъкваме шапка “ за стоицизма! Балансиран, овладян и позитивен! "
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР