53-годишна руска гражданка блъсна челно Фолксваген Пасат с петима души

...
53-годишна руска гражданка блъсна челно Фолксваген Пасат с петима души
Коментари Харесай

Тежка катастрофа! Рускиня рани трима край Златоград

53-годишна съветска гражданка блъсна челно " Фолксваген Пасат " с петима души на пътя с. Бенковски – гр. Златоград, оповестиха от полицията в Смолян.

Според полицията рускинята, която обитава непрекъснато в България се е движела със " Сеат Ибиса " с несъобразена скорост по отношение на релефа и положението на пътя, навлиза в лента за насрещно придвижване и се удря в насрещно движещия лек автомобил. При удара е съветската гражданка, която е получила травма на таза, без заплаха за живота, освободена за домашно лекуване.

От лекия автомобил " Фолксваген пасат " са ранени лидерът, който е с травма на гръден панер, без заплаха за живота, 38-годишна жена от с. Долен, общ. Златоград, която е получила травма на черепа, без заплаха за живота, 41-годишна жена от с. Бенковски, общ. Кирково, която е със счупена гръдна кост, без заплаха за живота, настанена за лекуване в МБАЛ-Златоград и 42-годишна жена от с. Бенковски, общ. Кирково с повърхностна рана на долна челюст, без заплаха за живота. Взети са кръвни проби за алкохол. Контузиите на ранените не са разрешавали тестване с дрегер на място.Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ-Златоград. Извършен е оглед и е формирано досъдебно произвеждане.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР