5-ят слънчев ден е посветен на Благодетелния свят, на подчинението,

...
5-ят слънчев ден е посветен на Благодетелния свят, на подчинението,
Коментари Харесай

Астрологът Ивелина Пенчева предупреди: Голяма е вероятността от заразяване с лоши болести днес

5-ят безоблачен ден е отдаден на Благодетелния свят, на подчинението, служенето и осъществяване на своя дълг. Това е ден на скромните и работливи хора. Не би трябвало да се нарушава хармонията в него, написа астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за bulgaria.utre.bg.

„ Благоприятно е мълчанието в този ден. Вършете си работата и мълчете! Повече работете, по-малко говорете! Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Не би трябвало да има през днешния ден спорове, по тази причина проявявайте схващане и е хубаво да се помирите с някого, в случай че сте скарани! Ако някой пристигна при вас да се сдобри, не го отблъсквайте и не започвайте спор! “, поучава астрологът.

„ Добре е за предоставяне на амнистия, за подписване на дълготрайни договори. Помагайте на другите в потребност! Сексуални контакти не се предлагат, нежелателно е даже да се мисли за това. Допустими са единствено за зачатие. Голяма е вероятността в този ден от заразяване с кожни и венерически болести “, прибавя Ивелина Пенчева.
„ Денят благоприятства работата, която е обвързвана със земята и дърветата. Свързан с женското начало, което отново символизира земята. Не се предлага: да се бърза, да се пътува и да се стартират полови връзки. Денят не е подобаващ за покупки “, предизвестява астрологът.

„ Да не се потегля на дълъг път по опция! В никакъв случай не би трябвало да се бездейства. Не би трябвало на никого да се опонира – нито на хората, нито на събитията. Не завиждайте на другите! Не осъждайте хората и не предавайте доверието им! “, прибавя Ивелина Пенчева.

„ Нежелателно е да се стартира цикъл на недояждане. Препоръчват се каши, зърнени артикули, кореноплодни. Да се пият по-малко течности, алкохол също! “, предизвестява тя.

„ В облеклото се придържайте към успокояващи, пастелни цветове, нежно розово, наситено жълто! Не се предлагат ярки цветове. Да не се съчетава алено със зелено! Да не се поставят по едно и също време топли и студени цветове! Добре е да се носят медни произведения. Може още да е жълт ахат, розов родонит. Да не се носят камъни, съдържащи желязо! Марсианските камъни притеглят към вас неприятни събития или ще се натъкнете на компликации в този ден “, прибавя астрологът.

„ На ярките сънища не обръщайте внимание! Да се видите, че работите със земята или сте на полето – знак за благополучие и шанс. Да приемате храна, изключително, в случай че ядете самун, е знак за благосъстояние. Светкавица, огън пък са знак за неприятности “, прецизира Ивелина Пенчева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР