36-годишният музикант от Д-2 Деян Каменов-Дидо оставя красивата си жена

...
36-годишният музикант от Д-2 Деян Каменов-Дидо оставя красивата си жена
Коментари Харесай

Дидо от Д-2 зарязва красивата си жена заради „Фермата“

36-годишният музикант от " Д-2 " Деян Каменов-Дидо оставя красивата си жена Юлия Кулиш, с цел да влезе в шоуто " Фермата ". Той бе спечелилият в предаването през 2018 година, а с парите от шоуто си направи домашно видео. " Влизам с кеф, знам какво ме чака ", сподели Дидо.



В същото време жена му - Юлия Кулиш, моделка от " Визаж ", стана преводач на Наталия Кобилкина и съветските й психоложки. Украинската хубавица роди момченце – Давид, от музиканта, а преди този момент от първия си брак с футболист тя има също момче - Игор. Огънят на любовта на Дидо и Юлия пламва на концерт на " Аеросмит " - тя го вижда и незабавно не помни за Стивън Тейлър.

Животът ги среща малко по-късно, тъй като по това време и двамата са обвързани. Тя твърди, че първа му е предложила брак, въпреки и на смешка, а след това имат две сватби.

Красивата украинка е щерка на някогашния вратар Игор Кулиш, който е играл у нас. Първият й брак е с футболиста Александър Князев. Двамата се развеждат поради несходство в характерите. Преди да се задоми с Дидо, Юлия е една от най-ухажваните моми в Украйна . Един от най-хубавите й другари е някогашната звезда на " Челси " и " Милан " Андрий Шевченко. Познава се персонално и със Силвио Берлускони, защото е живяла в един от неговите квартали и е била модел в Милано.

" В момента ми харесва работата като преводач при Наталия Кобилкина . Познавам логиката на психиката, изучавала съм я, по тази причина няма нещо, което да не разбирам ", споделя Юлия Кулиш, която има и личен бизнес. В него й оказват помощ другари.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР