22-годишна моделка на бикини умря на място, след като суперавтомобилът,

...
22-годишна моделка на бикини умря на място, след като суперавтомобилът,
Коментари Харесай

ТРАГЕДИЯ! Секси моделка загина след тежка катастрофа!

22-годишна моделка на бикини умря на място, откакто суперавтомобилът, в който пътуваше, избухна в пламъци при ужаса злополука през нощта. Инцидентът станал в Сидни, Австралия, в събота.

Странното е, че Бри Келър била в колата с трима мъже, които по думи на фамилията й тя не познава, написа "Мирър ". Трагедията също по този начин взе живота на двама души, братята Стив и Джеф Наср. Не е известно кой от тях е карал. В сърцераздирателно телевизионно изявление, нейният втори татко, Питър Франсис, съобщи пред канал 10:

"Нямаме визия кои са тези хора в колата. Бри също не ги познаваше, тъй че сме шокирани и не можем да повярваме. Това е голяма загуба за нас. Това е просто боклук, безспорна загуба и трагична неточност. "
Третият мъж, 39-годишният Джоузеф Багала, оцелява след ужасяващия конфликт, откакто бил издърпан от служителите на реда. Четиримата пътували в Nissan GT-R R35 на стойност 150 000 паунда. Колата била закупена единствено шест дни по-рано.

Скърбящото гадже на починалата моделка, Исак Трел, отпрати сърдечен статус в "Инстаграм ", описвайки я като "момичето, с което желаех да остаря ". Той написа: "Моят свят се е сринал, тъй като знам, че в никакъв случай няма да те видя още веднъж. Ти си най-хубавото нещо, което в миналото ми се случи ". Полицията занапред ще проверява случая.


Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР