Отборът на Берое постигна драматична победа над Хебър в среща

...
Отборът на Берое постигна драматична победа над Хебър в среща
Коментари Харесай

Берое съсече Хебър в края и утежни положението на пазарджиклии в битката за оцеляване

Отборът на Берое реализира трагична победа над Хебър в среща от 33-ия кръг на Първа лига. Единственото попадение в срещата на стадион " Георги Бенковски " бе дело на Винни Трибуле в 94-ата минута. В самия завършек на добавеното време пък играчът на домакините Ангел Бастунов получи червен картон бе изпъден от игра.

В първите 10 минути нямаше голови положения пред някоя от двете порти, като и Хебър, и Берое залагаха на сигурните дейности, а нарушаванията бяха чести при започване на дуела. Предпазливостта продължи да господства на стадиона в Пазарджик, като точни удари към момента нямаше след 35 минути игра, а нервността и нарушаванията бяха постоянно срещан приом.

В 35-а минута Федерико Санети видя празното пространство и реши въпреки всичко да опита шанса си от далечно разстояне, само че ударът му с десния крайник профуча около лявата греда на Дебърлиев. Три минути по-късно Богомил Божуркин опитва центриране от фланга, а Георги Каракашев шутира от сложна позиция, само че бе безпределно неакуратен.

В добавеното време на първата част Божидар Пенчев опита непосредствено удар от директен свободен удар, само че Ачинели не бе сюрпризиран.

В 58-а минута Архан Исуф центрира отлично от десния фланг, а Георги Каракашев стреля с глава от сложна позиция, само че кълбото профуча на сантиметри от задачата. Десетина минути по-късно Ангел Бастунов направи добър самостоятелен рейд и реши да приключва самичък от границата на наказателното поле, а опитът му бе прецизен, само че не затрудно Ачинели, който улови.

В 78-а минута Уерик се завъртя бързо с топка в крайници и с левия крайник стреля в близкия ъгъл, само че Петър Дебърлиев се оправи и мазета в корнер. Малко по-късно Уерик получи превъзходна топка и навлезе в наказателното поле с топка в крайници, след което направи залъгващо придвижване, преди да стреля с левия крайник, само че Дебърлиев блесна с отлично избавяне.

В 87-а минута Политино достави добра топка за Стефан Гаврилов, а полузащитникът опита техничен удар, с който да преодолее Дебърлиев, само че стражът на Хебър още веднъж бе квалифициран и съумя да избави.

В четвъртата минута на добавеното време Берое провежда страхотна контраофанзива, а отбраната на Хебър не бе готова, като Вини Трибуле бе изведен самичък против вратаря, а нападателят стреля в близкия ъгъл, като този път Дебърлиев бе беззащитен - 1:0 за Берое.

В 9-а минута на добавеното време След преразглеждане с ВАР Ангел Бастунов бе изпъден с пряк червен картон, откакто нападна неприятелски играч, вдигайки крайници рисково високо, застрашавайки противника.

След тази победа Берое към този момент има 42 точки и заема 11-а позиция, до момента в който Хебър е 14-и с 30.
 Хебър - Берое 0:1 (Развой на срещата по минути) онлайн
Хебър - Берое 0:1 (Развой на срещата по минути)

Мачът е през днешния ден
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР