Районната прокуратура в Пловдив при която осъденият на доживотен затвор

...
Районната прокуратура в Пловдив при която осъденият на доживотен затвор
Коментари Харесай

Разследват за вещно укривателство семейството на полицая от Пловдив

Районната прокуратура в Пловдив при която наказаният на пожизнен затвор някогашен служител на реда от Пловдив се барикадира в дома си, оповестява Българска национална телевизия.

Венцеслав Караджов ще дава отговор за дейностите си , с които съзнателно е попречил на органите на реда да го отведат за осъществяване на присъдата му.

Караджов през днешния ден е бил разпитан и като очевидец по друго досъдебно произвеждане . То е за вероятно осъществено вещно укривателство. Според Районната прокуратура, има данни, че до момента в който мъжът е бил арестуван по обвиняването за ликвидиране, са били продадени два негови парцела - в село Дедево и имот в Пловдив.

Това е станало посредством пълномощие, което той дал на член на неговото семейство, с цел да може парцелите да бъдат трансферирани на сина му. Впоследствие синът му е бил въведен в подвеждане да даде пълномощие на майка си за продажбата . Те били закупени от други лица, а по-късно паричните средства от покупко-продажбите са били арестувани от майка му и трето лице.

По делото се правят дейности по следствието.
 Барикадиралият се в Пловдив някогашен служител на реда се съобщи Обновена
Барикадиралият се в Пловдив някогашен служител на реда се съобщи

За Венцислав Караджов бе доказана доживотната присъда за убийството на родителите му

Припомняме, че рано сутринта в петък Караджов се съобщи на униформените. Мъжът бе подложен под домакински арест, преди да бъде доказана присъдата му. 

Адвоката му Зоя Тошкова разгласи късно в четвъртък, че е разговаряла с него по телефона и се пробвала да го убеди да се съобщи, само че той ѝ споделил, че няма да лежи почтен в пандиза и е решен на всичко. Мъжът е самичък в къщата, твърди адвокатката.

Впоследствие адвокатката на Караджов изясни, че малко преди да бъде изведен от жилището си, клиентът ѝ опитал да се обеси. Кабелът обаче се скъсал и известно време той лежал на пода, до момента в който се освести.

Приел го е като знак на ориста, уточни Тошкова и означи, че не полицията го е убедила да се съобщи.

Полицаите обкръжиха целия регион. На мястото имаше и престъпен психолог. Водиха се договаряния с наказания.

се гледа за трети път от Върховния касационен съд. С решението си висшите магистрати потвърдиха дефинитивно, че той е умъртвил родителите си на 15 май 2015 година.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР