Берое победи драматично с 1:0 Хебър като гост в мач

...
Берое победи драматично с 1:0 Хебър като гост в мач
Коментари Харесай

Берое измъкна победата срещу Хебър с гол в 90-та минута

Берое победи трагично с 1:0 Хебър като посетител в мач от 33-ия кръг от Първа лига. Вини Трибуле вкара единствения гол в срещата в 90-та минута.

В първия половин час от дуела нямаше забавни моменти пред двете порти, а в 32-та минута видео помощник реферите не отсъдиха дузпа за домакините след разглеждане на обстановка за игра с ръка в наказателното поле на Вини Трибуле.

След почивката Хебър опита да стигне до триумфа, макар че първата заплаха беше пред вратата на домакините. Лазар Марин направи неточност при изнасянето на топката, само че Трибуле шутира доста неопределено.

Седем минути по-късно се стигна до нова добра опция за домакините. Архан Исуф центрира за Георги Каракашев във вратарското поле, само че той прати топката над вратата на гостите.

Осем минути преди края на постоянното време Берое доближи до най-чистото си състояние, като Уерик Каетано беше изведен от Стефан Гаврилов на стрелкова позиция, само че Петър Дебърлиев се оправи с ситуацията.

В спомагателното време Вини Трибуле беше изведен самичък против Дебърлиев от Франсиско Политино и осъществя победния гол в дуела.

Веднага по-късно Ангел Бастунов получи червен картон поради жестоко влизане в центъра на терена против Стефан Гаврилов.

Берое има 42 точки на 11-та позиция, до момента в който Хебър е на 14-та позиция с 30 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР