20-годишна жена е в реанимация в тежко състояние, а 21-годишната

...
20-годишна жена е в реанимация в тежко състояние, а 21-годишната
Коментари Харесай

Ранената при катастрофата край Игнатиево още се бори за живота си

20-годишна жена е в реанимация в тежко положение, а 21-годишната й другарка умря, след тежка злополука по пътя Аксаково-Игнатиево, написа 24 часа.

``
реклама

Инцидентът станал през уикенда, към 21.20 часа. Зад кормилото на аудито била по-младата жена. По незнайни досега аргументи тя изтървала контрола над возилото, изхвърчала от пътя и се забила в дърво. Тя е в реанимация със съчетани контузии. Приятелката й е откарана в тежко положение в болница, само че макар напъните на лекарите, умряла. По случая има формирано досъдебно произвеждане.

Аналогичен случай е станали по пътя Провадия-Айтос. 18-годишно момче от Провадия изхвърчало от пътя с опела си и се забило в дърво. За шанс в този случай няма починали. Невръстният водач е откаран в болница в три счупени ребра и травма на главата без заплаха за живота.

63-годишна дама зад кормилото форд провокира преден конфликт поради висока скорост, покрай Суворово. Жената влезнала в изострен завой без да понижи скоростта, изгубила надзор, навлязла в насрещното и се забила челно в пежо. Тя е единствената потърпевша при случая. Откарана е в болница с фрактури на таз и лява капачка, прегледана е и настанена за лекуване, без заплаха за живота. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Collector (преди 5 секунди) Рейтинг: 65947 | Одобрение: 53982 И двете са еднообразно безполезни за обществото! COLLECTOR OF ENVY AND HATRED ООД Напиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР