15-годишната певица Сузанита Мурад стана причината за отказа на нейната

...
15-годишната певица Сузанита Мурад стана причината за отказа на нейната
Коментари Харесай

Скандално! Сузанита проваля благотворителен концерт, ето как

15-годишната певица Сузанита Мурад стана повода за отхвърли на нейната колежка Силвия да се включи в благотворителен концер.

Събитието се провежда в поддръжка на 10-годишния Денислав Койчев, който се бори с диагноза ДЦП.

„ Първоначално бях поканена в качеството си на реализатор със стойностен репертоар, вероятно с още няколко мои сътрудници, пеещи фолклор, а дни преди провеждането узнавам и виждам друго “, написа поп-фолк и националната певица Силвия, цитира „ Телеграф “.

Възмутената изпълнителка на „ Пайнер “ споделя, че за 20-годишната й кариера в никакъв случай не се е случвало да откаже присъединяване в благотворителна самодейност. Във Facebook тя изясни, че в нейния отвод стои неправилното рекламиране на събитието и лансирането на дъщерята на Орхан Мурад: „ Приятели, този път ще си разреша да съм многословна заради естеството на обстановката, в която бях и към момента съм сложена. Преди месец пиарът на компания „ Пайнер “ Любомир Костадинов ми позвъни със запитването за присъединяване ми в благотворителен концерт. Разбира се, отговорих позитивно. Впоследствие през днешния ден реших да отдръпва присъединяване си в благородната идея по метода, по който се популяризира и евентуално ще се организира заради моето морално противоречие за осъществяване (не от компанията продуцент „ Пайнер “, а от „ уредниците “ на събитието) “, гласи част от написаното.

Силвия добавя, че съгласно нея е неуместно пред Денислав и родителите му събитието да се популяризира с присъединяване на „ черешката на тортата “ Сузанита и колежката й Мира. Продължава да изяснява, че репертоарът и посланията в песните на Сузанита са несъответствуващи за такова събитие. И по тази причина изрично отхвърля да взе участие. Певицата се противи и за мястото, на което ще се организира събитието – ресторант в Раднево, в случай, че градът има и Дом на културата, който е по-подходящ.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР