Христо Шарлопов - баща на починалия бизнесмен Стефан Шарлопов, загуби

...
Христо Шарлопов - баща на починалия бизнесмен Стефан Шарлопов, загуби
Коментари Харесай

COVID-19 уби за 3 дни бащата на Стефан Шарлопов

Христо Шарлопов - баща на починалия бизнесмен Стефан Шарлопов, загуби битката с COVID-19, съобщaват негови близки, цитирани от faragency.

Шарлопов е издъхнал в столична болница. Вирусът го поразил буквално за 3 дни – от поставянето на диагнозата до смъртта му.

Макар и на 91 години той имал здрав дух и до последно водел активен живот. Дори подготвял издаването на нова книга, която смятал да представи след края на пандемията.

Христо Шарлопов трябваше да навърши 92 години на 13 февруари.



Той е едно от известните имена в бургаската журналистика. Имаше и докторска степен по икономика. Шарлопов-старши оставя и впечатляващ завет на поколенията. Книгите му „ Духът на земята”, „ Бащите ни” и особено „ Попътни знаци” ще оставят трайна следа за писателя, поета и блестящ публицист Христо Шарлопов.

Съпругата му Ева Шарлопова, на която е кръстена голямата дъщеря на бизнесмена Стефан Шарлопов и наследничка на империята му, почина през 2017 година. Година по-късно внезапно, в разцвета на силите си, ни напусна и Стефан Шарлопов.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16173  Щурмуваха Коронавирус болница в Одеса

Щурмуваха Коронавирус болница в Одеса  Щурмуваха Коронавирус болница в Одеса Щурмуваха Коронавирус болница в Одеса  Мигрантският поток от Турция към Гърция е намалял Мигрантският поток от Турция към Гърция е намалял
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР